„nVidia“ visų žaidėjų, naudojančių jos vaizdo plokštes, prašo išbandyti „GeForce Experience“ paslaugą  (6)

Praėjusiais metais „nVidia“ anonsavo naują programinę įrangą, kuri gavo „GeForce Experience“ vardą. Iki šiol jos išbandyti nebuvo galima, bet šią savaitę kompanija „uždegė žalią šviesą“ ir kviečia visus žaidėjus, naudojančius „nVidia“ vaizdo plokštes, išbandyti naująją paslaugą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujosios „GeForce Experience“ paslaugos esmė yra automatiškai nustatyti geriausiai tinkamus nustatymus žaidimui. Kai kas sakys, kad bemaž visi žaidimai turi panašią funkciją, tačiau kaip senesnis žaidimas reaguoja į naujos kartos vaizdo posistemį? Tenka pripažinti, kad kartais iš tiesų gana keistai.

O ir žaidėjams, kurie nėra mėgėjai „knistis“ žaidimo grafikos nustatymuose, naujoji „nVidia“ paslauga bus labai naudinga. Štai „GeForce Experience“ šaudyklėms bando nustatyti kuo didesnį kadrų per sekundę skaičių, nes jis būtinas, o mažesnį, sakykime, realaus laiko strategijoms. Bet kokiu atveju, „nVidia“ vis tiek stengiasi pasiūlyti kuo galima geresnę grafiką.

Šiuo metu paslaugą galima išbandyti spustelėjus šią nuorodą ir atsisiuntus programinę įrangą. Žinoma, viskas kol kas tik bandomojoje stadijoje, tad nenustebkite, kad suderinami tik kai kurie žaidimai, tačiau kas savaitę jų daugėja. Naujausi įdėti - „Far Cry 3” ir „Hitman: Absolution”.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(22)
(1)
(0)

Komentarai (6)