„Lenovo“, antras pagal dydį asmeninių kompiuterių gamintojas, norėtų įsigyti kompaniją RIM  (0)

Šiuo metu kanadiečiai RIM, kurie puikiai žinomi dėl savo „BlackBerry“ šeimos įrenginių, yra gana rizikingoje situacijoje. Vis mažiau žmonių naudoja „BlackBerry“ įrenginius, o „Lenovo“ vyriausiasis finansų vadovas pareiškė, jog jo kompanija domisi galimybe įsigyti kompaniją RIM.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašo naujienų agentūra „Bloomberg“, „Lenovo“ jau neva su RIM aptarė įvairius galimus partnerystės ir įsigijimo klausimus, tačiau „Lenovo“ daugiausiai ramybės neduoda Kanados vyriausybė, kuri galėtų uždrausti įsigyti RIM ir jos garsiąją „BlackBerry“ įrenginių seriją.

Galimas variantas, jog „Lenovo“ sutiks palaukti. Netrukus pasirodys naujos kartos „BlackBerry 10” operacinė sistema, o RIM ją gali leisti naudoti ir kitiems gamintojams. Nepasisekus, „Lenovo“ tiesiog nusipirktų RIM ir bandytų viską atgaivinti. O kad „Lenovo“ moka atgaivinti divizijas ir galbūt net visas kompanijas, mes jau esame matę. 2005 metais kompanija įsigijo IBM asmeninių kompiuterių diviziją ir tai buvo vienas iš svarbesnių sandėrių praeitame dešimtmetyje, kuris, kaip matome dabar, nusisekė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (0)