Teigia, jog „nVidia“ pati gali pradėti projektuoti išmaniuosius telefonus ir planšetus  (0)

Pranešama, jog kompanijai „nVidia“ pabodo neesama kontrolė ir nesuderinamumas su jos lustais paremtais išmaniaisiais telefonais ir planšetiniais kompiuteriais. Kompanija neva pati pradės kurti „pagrindu“ išmaniesiems telefonams bei planšetiniams kompiuteriams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nesupraskite klaidingai, nes „nVidia“ vargu ar pati žengs į išmaniųjų telefonų rinką, bet tiesiog tokioms kompanijoms, kaip kad „Huawei“ ar „ZTE“, pateiks „Tegra“ pagrindą, aplink kurį reikėtų toliau lipdyti išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį, tad šiokia tokia laisvė partneriams bet kokiu atveju vis tiek išliktų.

Įdomu tai, kad jei „nVidia“ siūlytu minėtus „pagrindus“ išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, kompanija pati galėtų pristatyti atnaujinimus nežvelgiant į įrenginio gamintoją. Taip „Tegra“ įrenginiai geriau „bendrautų“ su naujausiais žaidimais ir programine įranga.

Mes, tuo tarpu, galime priminti, kad „nVidia“ taip dirba grafinių posistemių rinkoje. Pati kompanija neprekiauja vaizdo posistemiais, tačiau savo partneriams pateikia suprojektuotą „pagrindą“, aplink kurį partneriai toliau „lipdo“ produktą ir jį siūlo pirkėjams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: