„Crytek“ baigia kurti ambicingą, bet nemokamą šaudyklę „Warface“ (Video)  (22)

Nors daugelis „Crytek“ kompaniją žinančių žaidėjų laukia nesulaukia naujojo „Crysis 3” debiuto, kuris įvyks vasario 19 dieną, kompanija turi ir dar vieną ambicingą projektą. Jo vardas yra „Warface“ ir skirtingai nei „Crysis“ serija, jį visi žaisti galės visiškai nemokamai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugelis pripažįsta, kad „Crytek“ kuriama nemokama šaudyklė „Warface“ tiesiog „suvalgo“ visus kitus nemokamus panašaus ar kitokio tipo žaidimus. Taip yra dėl to, jog pats kompanijos vadovas Cevatas Yerlis pareiškė, jog žaidimo biudžetas bus tarp net 15-25 milijonų JAV dolerių, kas daugiau nei įspūdinga.

Akivaizdu, kad „Crytek“ kažkaip turės susigrąžinti investicijas, tad galime tikėtis daugybės įvairių dalykėlių, kurių bus galima įsigyti žaidimo parduotuvėje. Kad ir kaip ten bebūtų, žaidėjai turėtų džiaugtis, jog tokio biudžeto žaidimas bus prieinamas bet kokiu atveju visiškai nemokamai.

Nors „Warface“ dar tik artėja prie bandomosios versijos statuso, o vartotojai jau gali registruotis į ją patekti, žaidimas neseniai pagerino Gineso rekordą. Prie žaidimo „Alpha“ serverio vienu metu buvo prisijungę net 145 tūkstančiai žaidėjų, o šis faktas neva užfiksuotas oficialiai. Tam, žinoma, buvo ruoštasi iš anksto, o žaidėjai sudalyvavę rekorde buvo apdovanoti žaidimo vidine valiuta ir daiktais, kuriuos galės panaudoti pasirodžius pilnai žaidimo versijai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(27)
(0)
(0)

Komentarai (22)