Vis garsiau sklinda gandai apie Samsung Galaxy S4. Ko galime tikėtis?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

rwc 2013-02-09 14:46
Kai kam net hiperbolizuotas atviro teksto sarkazmas nesuprantamas per hormonų audras. Penki pirmi komentatoriai varo ant produkto X taip, kad tikras fanas negalėtų ramiai žiūrėti (bet jie protingi, sarkazmą supranta) - ir štai vos produkto X vardą pamatęs produkto Y mylėtojas pasiunta, hormonai muša per smegenis, prasideda tikai ir jis negali susilaikyti: KĄ JŪS SUPRANTAT, TAIGI PRODUKTAS X YRA ŠŪDAS! (nusiramink, vartotoją kiekviena proga matyti mūsų nevykusį dizainą, kad tik jis nepamirštų, kokios firmos produktą naudoja. P.S. ne į temą, bet HP atvejis toks unikalus, kad negaliu nepastebėti. Serverių, integracinių sprendimų, teorinių frameworkų komandos labai stiprios - ten dirba tikri profesionalai, kurie nepadarytų gėdos nei Googlui, nei Microsoftui. Bet su PC, spausdintuvais ir PDA... sorry - matyt, per žemas lygis skirti žmones, mylinčius savo darbą, prie "buitinių prietaisų".
Paprastas_zmogus 2013-02-09 14:52
Rwc gal galėtum papasakot, per kurią vietą Safari "sufeilino juodai" ? Man smalsu, kadangi naudoju Safari tiek kompiuteryje, tiek telefone ir jokių fail nepastebėjau...
rwc 2013-02-09 15:18
)? Kodėl reikėjo imti bugovą KHTML/KJS forką, kurį tik, berods, 3 versijoj buvęs Operos tech leadas Dave Hyattas šiaip ne taip pritempė iki Acid2? Tuos keletą metų Safari pagal Web technologijų suderinamumą buvo toks pats trečios lygos žaidėjas kaip IE6 (tik IE6 turėjo pakankamą rinkos dalį, kad developeriai sukandę dantis jam back-portintų). ...to name a few.
Paprastas_zmogus 2013-02-09 19:44
Ryškiai perdedi. Nors Safari naudoju gal tik nuo 4 versijos, teko šiek tiek naudoti ir tą pačią Safari 3.x Na ir ką? Tuo metu buvo tikrai geresnė naršyklė už IE6 ir IE7. Na o dėl tų visų QuickTime, neprisimenu kaip buvo su QT, bet iTunes per prievartą tikrai neinstaliuodavo, nebent pats pasirinkdavai.
g3n1us 2013-02-09 20:15
Kantrybės aš turiu, bet kai žmogui pasakai kelis kartus aiškiai ir paprastai, bet jis toliau savo, tai ką jam daugiau galima pasakyti apart Tad gal ir pačiam perdėtas jautrumas? Vaistų man nereikia siūlyti, turbūt pats supratai kur link suku..
mental1ty 2013-02-09 20:23
Pritariu.
rwc 2013-02-09 21:42
Ohoho, kokie nyšališki aftarytietai pasireiškė... Gražu, gražu, objektyvu ir nepaneigiama. Ką, gi, belieka konstatuoti. Nokia yra ŠŪDAS. iPhone yra ŠŪDAS. WinPhone yra ŠŪDAS. Nėra NEŠŪDO. O kaipgi kitaip. Pašalink Samsungo kustomizacijas iš S3 ir gausi ragelį, niekuo ypatingai kokybiškai nesiskiriantį nuo Nokia, LG, Motorola flagmanų. Ir žinai, geniuk, gal nesipykstam čiur su istoriniais faktais. Pirmųjų kelių Safari versijų apdeitai atsitempdavo į tiek MacOS X, tiek į Windows , o ne kokios ten 80 MB "svorio" popso e-parduotuvės, kuri prisikabina prie visų muzikinių failų, CD įrenginio, staruojasi su kompui, o dargi ir su dauguma grotuvų nesuderinama. O koks man tolkas iš vienos didžiausių IT istorijoje saugumo skylių gražiu pavadinimu Bonjour - tai apskritai nesupratau. Bet, aišku, mes ir nesusitarsim, nes man reikia funkcionalaus daikto, o tau - gražiai chromuoto molio gabalo, funkcijos antroj vietoj.
g3n1us 2013-02-09 22:18
Safari... Na, tarkim patikėjau, kad itunes integravo į naršyklę, nors šiaip prieš siunčiantis lyg ir būdavo varnelė ar siųsti su itunes ar be... Dabar grįžti per daug atgal į ateitį neverta, nes tada nukrypsim su palyginimais, su konkurentais... O naršyklių istorijomis tikrai nesidomėjau... o šiaip daugelį išvardintų dalykų taip pat "prikabina" ir kiti grotuvai, kaip winamp (autostartup, cd, failai)... Dėl grotuvų nepalaikymo, tai normalu, kad nepalaiko visų kitų, nes jie pardavinėja saviškius... O šiuo metu aplamai iTunes vienas iš geriausių grotuvų rinkoje... Yra analogiškų, bet patogumu tikrai niekas neprilygsta... Tiesa, nežinau ar atnaujino ant windowsų... aš kalbu apie 11 versiją... perėjimas nuo winamp man jau ir ant 10 versijos buvo stebuklingai smagus... Va, jei yra 11 versija ant windowsų, tai pradėk nuo itunes pažintimi į apple produktus... Pasinaudok kokį mėnesį, patyrinėk ir baigsi kalbėti apie molius... rwc, sakyk ką nori, bet tu audriniesi dar labiau už mane.. Tai vadinama išbaigtu produktu, kuris skirtas galutiniam vartotojui. p.s. man keista, kad tu kartais nervuojiesi dėl to kaip pasakau, bet pats lygiai taip pat sakai... Aplamai aš retai kada pirmas pradedu apie molius... na, bet čia pat ir tavo tolerancija tikrai aukštesnė už mano... Žodžiu, nebenoriu išsiplėsti, reikia pradėti naujoviškai bendrauti... Kokio funkcionalumo reikalauji ir iš kokio konkrečiau įrenginio ar softo?
1hitkillhack 2013-02-09 23:27
Kaip tu megsti praleisti komentaru mintis, teiginius... tiesiog visada sakai kas uzplaukia ant liezuvio?... Paskutiniais komentarais teigiau, kad android sparciai veikia ir vejasi ios ir kai kur aplenke. Ir kas tau tada atsitiko? pradejai "sudais" drabstytis? Naudojausi samsung ir apple produktais kuri laika (apple) trumpiau. Tai jausmai liekai jausmais... bet jeigu naudojai viena produkta ir jis veike blogai, kodel galvoji, kad butinai ir kitas taip pat veiks... cia nera jokios logikos tame. Kam ta isankstine nuomone ir ar isviso gali realiai ir nesaliskai diskutuoti tokiomis temomis?
rwc 2013-02-10 01:05
- nėra gerai apgalvota. O neapgalvotų funkcijų galutiniame produkte apskritai neturėtų būti. P.S. neapgalvojimas - esminė mano kritika Samsungui. Visa kita yra arba to pasekmės, arba apeinami niuansai, arba politika. Taip pat tinka MS, Nokiai, Blackberry. P.P.S. gražus viršelis nėra geras būdas paslėpti išpuvusiams viduriams. Net jeigu tas išpuvimas - tik "quick&dirty" API/ABI, kurio neišeina kitaip patobulinti, nei apskritai perrašyti. Čia taikau MS ir Apple.
g3n1us 2013-02-10 01:06
.
Kirtiklis 2013-02-10 01:29
Tu pasakei ir šventa tiesa tapo. Gal religija kokia sukurk. Skaitau kiekviena tema ir kai kada pakomentuoju, bet kažkodėl kai kas tik ka nors blogo apie obuoli tai iškart atsirandi ir advokatauji, kaip ir apie Rusija ka paminėk ir Arns taipogi atsiranda O kuri kompanija ne šūdas? Tik 1x spėju ane? Tai gali paaiškinti kaip čia gaunasi? Ar jauti pareiga apginti savo idealą. P.S.Ateini pasakityt straipsni, pažiūri į komentarus ir ką matai - tie patys asmenys, ten pat tą pačią kompanija giria ir ant rankų nešioja, ir vis tas pats kiekviena diena, susidaro įspūdis kad gal mokama už tai
1hitkillhack 2013-02-10 01:49
Del situ tavo zodziu, tiesiog palyginima numeciau apie branduoliu skaiciu, nes tu dar nemates produkto, neciupinejas jo... teigi, kad jis bus toks pat kaip buves, ar net blogesnis...
g3n1us 2013-02-10 02:31
rwc, na, dėl safari įtikinai, kad tau pagadino gyvenimą, jei įsirašei safarį, o jis tau itunes padarė, kaip pagrindinį grotuvą... Dėl to prisirišimo. Aišku geriau neprisirišti... bet kaip ir kalbėjai apie mėsas... jei jie išleis naujoviškas dešras, tai pirma pabandysi jų, o ne konkurentų... šiaip dešros per banalu, nes apple prisiriša sinchronizacijom ir paprastumu bei suderinamumu tarp jų įrenginių (kaip ir visi kiti bando tai daryti, bet sunkiau gaunasi). Na, bet čia pats supranti, kad neverta dėl to gilintis, atsibos diskutuot. Be to aš turėjau mac, žinojau, kad ten geras suderinamumas būtų su mano kompu, bet nepirkau jokių iphone, nes galvojau nelogiška pirkti už tokią kainą... veliau sužinojau kokie kryžiaus keliai turi būti praeiti, kad telefonas nepaveiktų nerviškai... (toliau skaitydamas sužinosi) Sakei turėjai iPad. Na, ok, neradai settings>general>keyboard ... Man pasirodė gan elementaru Tenka pripažinti, kad tavo poreikiai kitokie nei maniškiai. Na, ok, yra tikrai tokių kaip tu, bet tikrai ne dauguma, kaip čia bando pareikšti visi kas nusiperka android telefoną... Jei kalbant apie telefonus, tai mano iPhone 5 yra išmanus jei lyginsiu su andoidu, kuriam badyk viską pirštais tarp milijono pasirinkimų. Come on, aš ne labirintų kompiuteriuką perku, o išmanų telefoną. Kiti aišku jailbreikina tuos iphonus... o man tai daugiau žaidimas, o ne telefono panaudojimas.. (pigiau susimokėti už kustomaizinimą, nei nusipirkt gatavą, bet rask patikimą ir normalų). Nusispjaut man ant tų visų live wallpapers ar romų, kurie turi dar daugiau nustatymų ir galimybių, kaip notification lange išjunginėti wifi ar BT, tai turbūt didžiausias iš android pliusų iOS vartotojams.
g3n1us 2013-02-10 03:13
Kirtikli tu kirtikli... Aš neadvakotauju, bet niekaip neįsikertu kokius stebūklus jie ten atranda ar negaliu atsistebėti, kaip pradeda pasakoti apie tai koks šūdas, nors nė velnio nesupranta visos apple esmės. Bet žiauriausia, kai pasako kustomaizinsiu, bet net nežino apie Tasker programą... Gal netyčia dabar perskaitys Andoid kustomaizeriai ir mokės pasakyti kitą kartą įtikinamiau... Aš jei netingėčiau kustomaizinti, tai parašyčiau čia, oj parašyčiau... Grįžtu namo ir telefonas įjungia wifi, išlekiu į autostradą ir įsijungia GPS... Eina eina pasidaryti, bet ne tame esmė, esmė, kad netingėk tu apgalvoti visus gyvenimo atvejus... Tai gamintojo darbas, o ne mano! Dėl rusijos, tai dedu pliusą, šaunu, kad pastebi... Bet trumpai tariant. Jie tegul nelenda į Lietuvą ir dėl manęs.... O pastebėjai, kad man kyla klausimų kartais prie astronomijos? O dėl to "tie patys"... Tiesiog tie patys niekaip neišsiaiškina santykių... Bet atsiranda vienas kitas kustomaizeris... Mane jie ir užkabina aplamai ateiti paskaityti... Kartais keista, kaip man neatsibosta to pačio kartoti... Turiu silpnybę ginčams ir nepakantumą kliedesiams... Nesakau, kad visi nusišneka kurie palaiko android, nes taip nėra.. Dėl geriausios kompanijos. Na, tobulėti yra kur visiems... Aš tą patį obuolį dar kaip reikiant patobulinčiau per visus galus, nes juo pasinaudojus iš vis "išpyzdėjau", aš jau esu save vairuojančių automobilių laikuose, o turiu pakęsti apple... Jei apple geresnis mano akimis, tai dar nereiškia, kad apple jau tobulas...
g3n1us 2013-02-10 03:56
1hitkillhack, branduoliai geriau nei nieko, bet eina ne ta kryptimi... Tiesiog daro biznį... Tame didelio gėrio nematau... Nori lyginti? Aš jau lyginau ne kartą... Jau kokius tris kartus mažiausiai rašiau tikrai nemažai apie tai... Niekas labai ir neprunkštavo dėl to... Tarkim iOS man labiausiai patinka, kad nereikia jokių laidų. Įsikeliu dainas, dokumentus dar ką noriu... Arba pafotkinu, grįžtu namo, įsijungiu kompą, o ten jau nuotraukos laukia manęs... Dar galėtų prie to pačio, kur laukia būti mygtukas, pašalinti iš iPhono... Pripažinsiu, kad kartais užknisa, kad tenka trynti jau turimas nuotraukas kompe... (tai negalioja jei įkiši laidą, tada sako tau "ar trinti nafik tas tavo fotkes iš iphono?")... Tai kaip ir didžiausias pliusas... Ten visokie bajeriai, kaip ateini su iphonu ir jei turi apple tv kokį, tai paspaudi mygtuką ir per teliką rodo fotkę, tai tarkim nesiskaito... dar kas patinka, kad androide ten labirintas, o ne nustatymai, čia tai tik atsimerkti reikia, viskas nupiešta ir intuityvu, tereikia spausti ON OFF ir pan... Dabar tu man pasakyk pora dalykų kurie tave žavi pas samsungo telefoną..? Kiek už jį mokėjai? Na, dėl faktų tų... Nepyk, tiesiog jie per daug elementarūs, manau, kad tai visi supranta. Nematau reikalo kalbėti apie branduolių skaičiaus naudingumą, kai tas pats gamintojas išsidarko iš softwaro, tarsi tai būtų jų tikslas, kad visi norėtų vis galingesnių procesorių ir keistų telefonus, kad pagaliau veiktų kaip iphonas... (naujausių daug nečiupinėjau, sako pagerėjo dėl lago, bet softas žūt būt turi būti tvarkomas) Na, dėl gamintojų nesvarbumo... Aš ir kažkada taip galvojau... OK, iki apple pirmojo produkto aš galvojau, kad apple perka stileivos, kurie perka rūbus po 500Lt, o uždirba po 800Lt... Tai kvaila atrodė.. O ir charakteristikos įžūliai slėpė realią padėtį... Bet fotikų burbului atsiradus sužinojau, kad pi** protą visi... Megapikseliai didieji, dar ilgai žvengiau iš šito bajerio... Arba ISO matai... Krc, 200 iso pas vieną tiek triukšmo pridaro, kaip pas kitą ant 800 nepridaro... Na, o po apple iš vis nebekreipi dėmesio į skaičius, o žiūri ir bandai pats. Nes apgaus ir paliks be nieko... Pirksi naują po metų dviejų... O dabar aš tau paaiškinsiu, kodėl samsungas yra lievas... Nueik į bet kurią telikų parduotuvę ir susirask samsungo teliką... (monopolininkai matai... rasi lengvai... ) tai vat... yra tokie telikai, kur valdomi rankų mostais... nežinau, tau gal pasiseks... mojuok... man kartą iš trijų kartų (prie skirtingų telikų) pavyko... sako apšvietimo gero jam reikia... na, nežinau, aš buvau pasibaisėjęs ta jų naujove,,... žinai kodėl? nes dabar nueik prie lg ir paprašyk to pultelio, kur kaip pelė valdo teliką... fak me, va ten tai super duper stebuklas!!!! jei naudosi teliką, kaip išmanų, tai tikrai dar ilgai žvengsi iš samsungo ir kitų gamintojų, kad lievas valdymas... su rodyklėm raides spaudinėja arba kaip ant dumbfono... Bet LG šiaip vaizdo kokybė jaučiu ne pati geriausia turėtų būti... Na, bet man teliko kol kas nereikia... (fjuuu....) Žodžiu samsungui nerūpi klientas ar kokybė, jam rapūti tik rinkos dalis... Apple čia šiek tiek skiriasi, nes jie kaip ir daugiau prestižinė kompanija, pardavimai nėra dideli, tad privalo nepavesti klientų... toliau... tie smartv visi stringa, kaip pirmieji androidai, gal net ziauriau... nežinau, gal 9 kartos ir nestringa, bet telikai 9 kartos? aš į tokius niekad nežiūrėsiu, nes telikas nėra tas daiktas prie kurio daug laiko praleisčiau... lai ima po 10k Lt telikus tie kas juos žiūri tiek kiek aš į kompą... Kad bus blogesnis... ten šiaip kaip ir juokas buvo... jei nepastebėjai, pakopijavau citatas kurie juokavo... Bet iš esmės nelabai tikiu, kad bus geresnis... Aš tau galiu atnešti fotiką daugiau nei penkių metų senumo, kuris turės megapikselių dvigubai mažiau, bet fotkins gražiau ir geriau... Samsungas? ne... tikrai dabar niekas ten nepagerės labai... jau išleido naują planšetę, bet ramų daugiau neįdėjo.. kažkoks pasityčiojimas... manau tyčiosis dar mažiausiai metus...
rwc 2013-02-10 07:37
, be reikalo kimbi prie tų RAMų. Mažiau Samsungai savo bloatwaro dėtų, kurį paskui vis tiek turi pakeisti kitu bloatwaru (klaviatūros, lockeriai, etc.) - tai ir nepritrūktų tų ramų. Arba garbage collectorių geriau paomtimizuotų, kad milijonas Samsungo servisų pastoviai fone nebudėtų su visais tarpiniais dubliuotais duomenim. Analogija būtų su PC. Kažkada sėkmingai dirbau su 2 GB, paskui pradėjo žiauriai trūkti. Apgreidinau, apgreidinau - dabar turiu 16, ir vis tiek lagina, PageFile pastoviai brūžina. Užtenka porą savaičių palaikyti įjungtą kompą nieko nedarant - pirmas reikalas perkraut, nes visi ramai kažkur dingę. Paskui sykį sugedo mano 16 GB žvėriukas. Pasiėmiau senuką 2 GB - galvojau, užsiknisiu. Bet, pasirodo visai nieko. Apsisprendi, kurių programų būtinai reikia ir tiek. Naršyklės, pašto, Skype neleidi, kas 3-4 valandas perkrauni, tai pakenčiama. Klausimas: tai kur dingsta tie likę 14 GB, jei darbui iš esmės užtenka 2? Antras klausimas: kiek patogiau būtų pasiapgreidinus, pvz., iki 32 GB? Kažkaip nujaučiu, kad niekas nepasikeistų, tik reikėtų perpus rečiau perkrovinėt. Ir trečias klausimas: kodėl tas pats arba identiškas softas tam pačiam kompe su Centos/Ubuntu /Solariu taip nelykina, kaip Windowsuose? Išvada: architektūrą projektavo kreivarankiai, ir jų "šedevro" joks Moore'o dėsnis neišgelbės.
Kirtiklis 2013-02-10 11:51
Būtent to ir nesuprantu, kokius tam stebuklus mato iPhone, kad brangus? tai reiškia dar svarovsky kristalais apklijuot betrūksta ir taps Lietuvos elito telefonas. Kad turi "touchscreen" ar operacine sitema? Kiti telefonai taipogi turi šiuos dalykėlius, ir kuo toliau tuo įvairesnių os bus su savo +- ir nematau kad reiktu pamest galva nes "ale super lengva naudotis, o su kitom jau ne" tai čia prilygsta kai mokiausi vairuoti ir mama pasakę "sankaba lengva naudotis ir paprasta reikiam u metu atleisti". Kad turi savo išvaizda? Čia skonio reikalas, pirkdamas daikta trečiam plane palieki dizaina. Na aš tikrai nesuprantu dėl ko čia turėčiau alpti iš laimės pamačius iPhone. O kai dar prie parduotuvių miega kad gautų pirmi, na sorry bet tai idiotizmas totalus. P.S. Kartais ne tu tas žmogus kuris klykė kad būtų viskas geriau ir kad ne prestižas naudoti kitą plančete per konferencijas? Nes pamenu kai vienas pasakė kad naudoja kažkokį plančėtinį ir pradėjai aiškinti koks būtų puikus tam reikalui ipadas ir užvirė mūšis dėl to kad jis pasirinko ne tinkamą produktą ir buvo patenkintas?
g3n1us 2013-02-10 17:10
Savaime suprantama ink ką nori. Dėl kainos perdedi, čia tik Lietuvoje jam antkainį užsmaugė neseiką... Bet gali rasti kur pardavinėja parvežtus iš užsienio (garantija global)... Mokėsi praktiškai tiek pat, kiek už samsungą... Prie parduotuvių miega ne tik apple klientai... Miega ir prie samsung... Ir prie kolekcinių monetų.... Tarp tų miegančių ne vienas ir ne du daro bizniuką iš to... Perka parduoda, kiti daužo telefonus ir deda į YouTubą ir iš tų pinigų pragyvena visus likusius metus... Tad kvailais visus negalima išvadinti... Taip, ten aš užviriau košę. Jop, jis patenkintas, tada pasakiau jam xx priežasčių, kodėl ipad yra geriau per pristatymą... Nenustebčiau jei jis jau perka tą ipad'ą... nes samsungą tikrai nusipirko per klaidą ir žinių stoką...
rwc 2013-02-10 18:06
Genijau tu genijau. Klyk neklykęs, iPado aš tikrai nepirkčiau. Bent jau ne tokį, kokie leidžiami dabar. O jei žmogelis nesugeba slaidų parodyt, tai prie ko čia planšetės OS? O iš tirktųjų, tai visiems būtų geriau, jei skambintų su Nokia 3310. Pažįstu ne vieną žmogų, kuris per klaidą nusipirko touchscreeną ir pastoviai swipindamas paskambina, kam nereikia. Nenustebčiau, jei jie jau perka nebe smartus.