„HP“ savo konkurento „Dell“ tapimą privačia kompanija pavadino „idiotišku“  (7)

Turbūt daugelis iš jūsų girdėjo pranešimus, jog viena iš daugiausiai asmeninių kompiuterių parduodančių kompanijų „Dell“ taps privačia kompanija, o jos akcijos jau yra išpirktos už 24 milijardus JAV dolerių. Konkurentas „Hewlett-Packard“ stojo į žodžių mūšį kalbėdamas apie neseniai patvirtintą sandėrį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai Michaelas Dellas, kuris ir įkūrė kompaniją „Dell“, džiaugiasi tuo, jog su partneriais jam pavyko išpirkti visas jo įkurtos kompanijos akcijas, nes jis dabar galės džiaugtis didesne veikimo laisve, konkurentas HP mano kitaip ir žingsnį pavadino „idiotišku“.

„Dell“ nelabai žino, ką daro, nes jų laukia ypač sunkus kelias. Kompanija turės priimti šį nežinomybės periodą, o tai nėra gerai klientams. Taip pat su akivaizdžia įsiskolinimo našta, „Dell“ tiesiog neturės rimtos galimybės investuoti į naujus produktus ir paslaugas. Praeities įvykiai parodė, jog tokie veiksmai niekad nesuveikė, taigi tokį žingsnį mes įvardijame kaip ypač blogą. Visgi nėra to blogo, kas neišeitų į gerą, nes mes planuojame priimti visus „Dell“ klientus, kurie ieškos alternatyvų po tokio žingsnio“, - rašo HP.

Ir iš tiesų, „Hewlett-Packard“, ar tiesiog HP, pasinaudos „Dell“ problemomis, o pastarosios kompanijos pasitraukimas iš nešiojamųjų kompiuterių rinkos dar labiau nudžiugins kompaniją. Visgi asmeninių kompiuterių rinka traukiasi ir galbūt „Dell“ kaip tik išsigelbės iš gresiančio kracho palikdama šį rinkos segmentą, kuriame praėjusiais metais jai sekėsi nekaip.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(0)
(1)

Komentarai (7)