LG netrukus ketina atnaujinti praktiškai visą „Optimus L“ telefonų seriją  (2)

Nors tikėtina, kad savo naujienas kompanija LG atskleis MWC 2013 parodoje Barselonoje šio mėnesio pabaigoje, kai kas iš naujienų jau yra žinoma. Šiuo metu teigiama, jog gamintojas atnaujins praktiškai visą „Optimus L“ seriją, pristatęs „L3 II”, „L5 II” bei „L7 II” telefonus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant to, jog apie kainas nieko nežinome, specifikacijos nurodomas. Štai „LG Optimus L3 II” už pirmtaką turės galingesnį, 1GHz procesorių, geresnį IPS ekraną bei jau nebe 3.2MP raiškos, tačiau 5MP raiškos kamerą. Kalbant apie dydį, jis - toks pat, dizainą - iš tiesų gana panašus.

O štai „Optimus L5 II” varys žymiai spartesnis, 1GHz taktinio dažnio procesorius, kurio pagrindas - „Cortex-A9“ branduolys. Tai yra rimtas atnaujinimas, kai mes atsimenama, jog „Optimus L5” teturėjo 800MHz, „Cortex-A5“ lustą. Visgi ekranas ir jo raiška liks tokie pat, o telefonas jau iškart po starto turės „Google Android 4.1 Jelly Bean” operacinę sistemą.

Pabaigai mes pasilikome linijos flagmaną, „Optimus L7 II”. Pasak dabartinių pranešimų, šis įrenginys, skirtingai nei pirmtakas, turės jau dviejų branduolių lustą iš „Qualcomm“. Kiti labiau pastebimi atnaujinimai yra jau net 8MP raiškos kamera ir 768MB darbinės atminties.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: