Teigiama, jog „Google Nexus 4” pardavimai viršijo 1 milijonų vienetų ribą  (2)

Interneto giganto „Google“ ir elektronikos milžino LG bendram darbui, išmaniajam telefonui „Nexus 4”, kaip pranešama, sekasi gana neblogai. Šio įrenginio pardavimai jau viršijo 1 milijonų vienetų ribą, o kalbant apie įprastus pardavimus, skaičius gali būti ir dar didesnis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai išlieka neoficialia informacija, tačiau vieną ar kitą priėjimą prie informacijos turintys, ypač populiaraus mobiliųjų įrenginių portalo „XDA Developers“ nariai paskaičiavo, kad tikrųjų „Google Nexus 4” išmaniojo telefono savininkų skaičius turėtų būti kažkur visai netoli milijono.

Skaičiavimai buvo susiję su IMEI numeriais ir LG interneto svetainės duomenų baze, tad neva milijoninis „Nexus 4” jau yra pagamintas ir esą prekyboje. Tokie skaičiavimai, be jokios abejonės, turi savų minusių, tačiau gana garsiam technikos portalui „TechCrunch“ artimi kompanijai „Google“ šaltiniai patvirtino, jog jie išties džiaugiasi esama „Nexus 4” sėkme.

Kai kam pasirodys, jog tai tėra „lašas jūroje“ lyginant su „Samsung Galaxy S III“ ar „Apple iPhone 5” pardavimais, tačiau reikėtų priminti, jog „Google Nexus 4” prekiaujama ne visose pasaulio rinkose, o jei ir prekiaujama, dažniausiai visos turimos atsargos jau būna išpirktos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (2)