„nVidia Shield“ žaidimų kompiuteris dienos šviesą išvys jau antrajame ketvirtyje (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

salemas5 2013-02-16 13:40
mano manymu sitas nelabai susilauks daug gerbeju , nes pvz ps vita yra daug kompaktiskesne ir maziau vietos uzima negu si konsole. Asku jei ant jos bus galima losti kompiuterinius zaidimus tokius kaip Far cry 3 ar crysis 3 tai tada visai neblogai, bet siaip tai bent jau as del kompaktiskumo jos tikrai nepirkciau.
bullka 2013-02-16 14:05
Man dizainas šito Shield - baisus. Atsilenkiančios ir judančios dalys nesiderina su target market'u (vaikai). Suaugę nepirktų, nes turi brangius išmaniuosius arba pilnavertes konsoles. Visada pasisakiau už valdytuvo unifikavimą. T.y. planšetes, telefonus - visi turi. Užtektų per BT veikiančio unifikuoto valdytuvo (kaip Xbox ar PS). Tada jis gali būti kokios tik nori formos (pvz kaip dabar Xbox). Bet dabar... nžn.
Lixteris 2013-02-16 14:32
O aš nusipirksiu, jei iki 300 USD kainuos. Galėsiu pareit GTA III ir Vice City, ko dar nesu daręs ir net nežadu daryt be valdymo pulto ant išmaniojo telefono, kaip ir sužaist žaidimus ant sofos iš laptopo ar asmeninio kompiuterio. Vis tiek konsoles naudojamos tik zaidimams, kuriu nera PC. Pas mane Xbox 360 visad stovejo del GoW, Halo, Forza ir GTA. Visi kiti ir PC iseina, o FPS su pele maloniau.
Kledaras 2013-02-16 15:55
Offtopic: Ką jūs padarėte puslapiui??? Super lėtas, neužkrauna komentarų, straipsnių.. Naršymas jame tapo kankynė! Šalis-Norvegija Internetas reikšmės neturi, nes skaitinėju tiek namie, tiek darbe tiek mobiliuoju telefonu.Visur skirtingas tiekėjas OS-Win,Mac,Android Browseris-Chrome, Safari. Tikiuosi imsitės kažkokių veiksmų..
Lixteris 2013-02-16 16:23
Man netgi lėtas su 300Mbps internetu, Lietuva. Esmė tame, kad serveris nekoks, bet brangesnio niekas neims dėl ekonominio klimato. Bandyta atjungti įvairius nereikalingus dalykus, bet dėl per didelio užklausų skaičiaus, net ir tai nepadeda. Bet čia mano tik toks dalinis spėjimas, 100% negarantuoju, kad sakau tiesą. P.S - Matau, kad vakar išvis buvo rekordas unikalių lankytojų per porą pastarųjų mėnesių, tai jei ir krovė vakar kažką sunkiai, tas suprantama. Bet vėlgi spėjimas.
mental1ty 2013-02-16 17:08
Skaitau galėtų pakeisti TVS į kažką modernesnio ir lengvesnio, kad mažiau apkrautų serverį.
vytenisdov 2013-02-16 17:14
Idomu kaip su piratiniais žaidimais. Išeitu aš šios konsolės žaist piratinius žaidimus? Kitaip tai pirkt originalius brangius žaidimus ne mano kišenei.
Lixteris 2013-02-16 17:46
Čia juk bus Android'as, perdarytas, be jokios abejonės, bet nemanau, kad struktūra keisis. Vis tiek nVidia turėtų leist įmest failus, peržiūrėt filmus per tą ekraną 5 colių, skaityt knygas, įsirašyt programas. Taigi nors ir neskatinu piratavimo Androide, ypač kai Vice City vos 10+ litų, bet manau mintį pagavai, kad čia bus panašu į telefoną, tik kad be GSM modulio. Panašiai kaip Samsung Galaxy Player serija. O jei kalbi apie žaidimą iš asmeninio kompiuterio, tai jį neabejotinai teks būt įsigijus Steam.