Teigiama, jog iki šių metų pabaigos „Google“ ketina atidaryti savo parduotuves JAV  (0)

Interneto gigantas „Google“ plečiasi. Kompanija dar pernai įsigijo „Motorola“ telefonų padalinį, jau bando bevielį LTE 4G internetą, turi savo mobiliųjų produktų liniją ir siūlo televiziją su internetu. Šiuo metu kalbama apie tai, jog „Google“ atidarys ir nuosavas parduotuves JAV.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujųjų „Google“ parduotuvių misija bus teigiamai pristatyti esamus „Nexus“ serijos produktus, „Chrome“ interneto naršyklę bei išvardinti „Chrome“ operacine sistema pagrįstų nešiojamųjų kompiuterių pliusus. Labai panašią taktiką naudoja ir konkurentai „Apple“ bei „Microsoft“, kurie jau turi savo parduotuves, tačiau „Google“ toliau plečiantis, parduotuvės gali suvaidinti didelį vaidmenį.

Produktų pristatymas žmonėms, kur jie galės juos pačiupinėti ir paklausti tam tikrų klausimų prieš įsigydami produktą, nebus kažkas naujo „Google“. Tai jau yra daroma savotiškose paviljonuose „Best Buy“ parduotuvių tinkle JAV bei „PCWorld/Dixon“ parduotuvėse Jungtinėje Karalystėje.

Visgi su „Google“ parduotuvėmis, kurios turėtų atsidaryti prieš šių metų šventinį sezoną, bus kiek kitaip, nes visas pelnas keliaus tiesiai į interneto giganto kišenę, kas skatins darbuotojus pasistengti. Taip yra ir tuo atveju, kai perkama internetu, bet daugeliui tiesiog norisi pamatyti įrenginį, prieš jį įsigyjant. Ir nors tai nėra labai reta praktika Lietuvoje, JAV ji yra labai paplitusi: apžiūrėti prekę parduotuvėje, o vėliau ją tiesiog nusipirkti oficialioje gamintojo svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)