„Crytek“ pradeda karą: „Crysis 3“ atrodo geriau PC, nei naujos kartos konsolėse  (15)

Pastarieji du interviu, kuriuose kalbėjo „Crytek“ vadovas Cevatas Yerlis, buvo tikrai stebėtini. Visų pirmiausia jis pareiškė, jog artimiausiu metu visi jo kompanijos žaidimai bus nemokami, o šį kartą pradėjo kalbėti apie dar nepasirodžiusių naujos kartos konsolių galią.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašo gana gerai žinomas žaidimų portalas „EuroGamer“, „Crytek“ vadovas, nepaisant to, kad yra suvaržytas sutartimis su „Microsoft“ ir „Sony“, netikėtai interviu metu pareiškė, jog žaidimas „Crysis 3” atrodo žymiai geriau brangiame asmeniniame kompiuteryje, nei naujos kartos žaidimų kompiuteryje.

Kaip toliau tęsė kalbą C. Yerlis, tiesiog nėra įmanoma, jog vos 500 JAV dolerių kainuojantis žaidimų kompiuteris galėtų demonstruoti tai, ką gali 2000-3000 JAV dolerių kainuojantis asmeninis kompiuteris. Tiesa nepakalbėta apie žaidėjus, kurie neturi 2000 JAV dolerių ar daugiau.

„Crytek“ vadovas taip pat pareiškė, jog jo kompanija beveik vienintelė bando iš asmeninių kompiuterių išspausti viską, kas tik įmanoma. Jis taip pat paminėjo faktą, jog kai kurie žaidėjai džiaugiasi, kad jų kompiuteris negali parodyti visko, ką gali žaidimas kalbant apie grafinę pusę. Tai dažnai ir tampa didžiausiu argumentu, kai pradedame kalbėti apie PC ir žaidimų kompiuterius, o pastarieji dažnai vadinami „stabdžiu“, kuris neleidžia tobulėti žaidimams iš grafinės pusės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(0)
(1)

Komentarai (15)