„Sony“ Europoje patentuoja „EyePad“ pavadinimą  (1)

Bendrovė „Sony“ Europoje pateikė paraišką patentuoti „EyePad“ - lietimui jautrią planšetę su šviečiančiais kraštais. Manoma, kad tai gali būti laukiamo „PlayStation 4“ žaidimų kompiuterio valdymo įrenginys, rašo theregister.co.uk.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paraiška, kuri buvo viešai publikuota šį mėnesį, nusako įrenginį, kuris „iš esmės yra planšetės ar plokštelės pavidalo įrenginys su viena ar daugiau apšviestų sričių, dviem stereoskopinėmis vaizdo kameromis ir galimai lietimui jautriu paviršiumi“.

Įrenginio pavadinimas „Eyepad“ pasirinktas ne dėl to, kad „Sony“ labai norėjo įgelti „Apple“, o dėl to, kad tai yra šiai bendrovei ir „PlayStation“ priedams būdingas pavadinimas. Jau egzistuoja tokie priedai, kaip „EyeToy“ ir „PlayStation Eye“. Gali būti, kad apie „EyePad“ daugiau išgirsime ketvirtadienį, oficialaus „Sony“ pranešimo apie „PlayStation“ ateitį“ metu.

Numatoma, kad „EyePad“ bus judesį stebintis valdiklis, kuris savo poziciją, orientaciją ir aplinkoje esančius objektus nustatys per įvairius jutiklius. O šviečiantys kraštai padės „PlayStation“ nustatyti valdiklio kontūrus savo „PlayStation Eye“ kamera.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (1)