„Intel“ neketina pasiduoti ir su partneriais siūlys naujus „Google Android“ telefonus  (4)

Kaip pažymi rinkos stebėtojas „DigiTimes“, lustų gamybos milžinas „Intel“ artimiausiu metu tikrai nežada trauktis iš išmaniųjų telefonų rinkos, kurioje bando savo jėgas su kompanijomis „Lenovo“, „Acer“, „Motorola“ bei kitomis. „Intel“ netgi šiais metais bandys siūlyti daugiau planšetinių kompiuterių, kuriuos varys tiek „Google Android“, tiek ir „Microsoft Windows“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugelis šaltinių tvirtai teigia, jog nepaisant to, kad kompanija „Intel“ turi ypač daug lėšų x86 architektūros procesorių tobulinimui ir svarų žodį rinkoje, konkuruoti su ARM architektūra pagrįstais lustais, kurie dominuoja savo segmentuose, bus neabejotinai sunkiau, negu gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, bet „Intel“ vis tiek ketina tai daryti.

Visgi nežvelgiant į 2012 metų ketvirtąjį ketvirtį, kuriame „Intel“ prognozės, susijusios su išmaniaisias telefonais ir planšetiniais kompiuteriais, neišsipildė, šiuo metu vis tiek ruošiami ypač mažai energijos vartojantys „Lexington“ vardą turintys lustai pigesniems išmaniesiems telefonams. Brangesniems modeliams bus pasiūlyti „Clover Trail+” lustai, o „Lenovo“ jau patvirtino, jog balandį išleis „K900” modelį su 5.5 colių įstrižainės, „Full HD” raiškos ekranu, kurį varys dviejų branduolių, „Intel Atom Z2580 Cover Trail+” lustas ir naujausia „Google Android“ OS.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (4)