Samsung Galaxy įrenginius „copy-paste“ procedūra veda iš proto (Video)  (10)

Samsung Galaxy šeimos įrenginių – išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių – savininkai aptiko gana įdomią problemą, kuri pasireiškia, kaip bandoma atlikti taip vadinamą „copy – paste“ procedūrą. Pranešama, jog šį procesą pakartojus tam tikrą kiekį kartų (kai kurie praneša, kad apie kelias dešimtis), mobilus įrenginys tiesiog atsisako tinkamai funkcionuoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Problemą kartais sistema bando spręsti pati, perkraudama operacinę sistemą, tačiau kai kurie vartotojai tvirtina, kad Galaxy įrenginių darbingumas grįžta tik tuomet, kai sistema atstatoma į gamyklinę būseną, dar blogiau, kad tokia procedūra gali pradanginti vartotojų duomenis. Pati problema susijusi ne tik su teksto, tačiau ir kitokio turinio kopijavimu.

Reikia pažymėti, kad ši problema buvo atrasta dar 2012 metais, o pasireiškia ji absoliučioje daugumoje Galaxy įrenginių, tuo tarpu nemažai ekspertų jau apkaltino firminę Samsung vartotojo sąsają TouchWiz, kuri diegiama „virš“ operacinės sistemos Android. Savo ruožtu, patys vartotojai pastebi, jog problema pasireiškia su įvairiomis programinės platformomis, pradedant Android 3.0 ir iki pat šviežiausios Samsung įrenginiuose Android 4.1. Kaip problema pasireiškia, galima pamatyti žemiau pateiktame vaizdo klipe. Belieka tik pridurti, kad tokia programinės įrangos klaida turėtų nudžiuginti autorinių teisių savininkus, o galbūt pats gamintojas nori pabrėžti, kad Galaxy serija visų pirma skirta pramogoms, o ne darbui… P. Korėjos kompanijos atstovai problemą išspręsti žada taip pat nuo 2012 metų, tačiau atitinkamas atnaujinimas vis dar nepasirodė.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (10)