„Nokia“ prisiminė taupuolius: pristatytas 65 litus kainuosiantis telefonas  (9)

„Nokia“ atnaujino savo pigiausių telefonų pasiūlą, pristatydama taupiausiems pirkėjams skirtus telefonus „Nokia 105“ ir „Nokia 301“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nokia 105“ vadinamas geriausiu pasirinkimu vartotojams, kurie pirmą kartą naudojasi mobiliuoju telefonu. Jame yra ryškus spalvotas ekranas, aiškus telefono meniu ir tokios funkcijos kaip FM radijas, žadintuvas, „kalbantis“ laikrodis, klaviatūra, apsaugota nuo dulkių ar vandens lašų, bei žibintuvėlis. Šis telefonas pilnai įkrovus bateriją gali veikti net iki 35 dienų.

Spalvingas ir elegantiško dizaino „Nokia 301“ turi 3 G mobilųjį internetą ir „Nokia Xpress“ naršyklę, kuri siunčiamus duomenis suspaudžia 90 proc. ir taip leidžia sutaupyti išlaidų duomenų persiuntimo paslaugoms. „Nokia 301“ yra mažiausios kainos telefonas, leidžiantis internete peržiūrinėti vaizdo įrašus ir turi gerą kamerą, kurią kuriant įkvėpimo semtasi iš „Nokia Lumia“ išmaniųjų telefonų.

„Nokia 105“ kainuos apie 65 Lt, o „Nokia 301“ – kiek daugiau nei 270 litų. Lietuvoje šie modeliai turėtų pasirodyti antrąjį šių metų ketvirtį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(12)
(0)
(3)

Komentarai (9)