Alfa Romeo rengia išskirtinį dvivietį automobilį už santykinai prieinamą kainą  (0)

Ženevos automobilių parodoje Alfa Romeo žada pristatyti išties karštą naujieną – serijinei gamybai parengtą 4C modelį. Naujiena smagi, nes Alfa Romeo sukūrė nedidelį, lengvą automobilį su viduryje įmontuotu varikliu bei galiniais varančiaisiais ratais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai bus apie 950 – 1000 kg svorio automobilis, kurio kaina yra žadama mažiau negu 50 tūkst. svarų sterlingų (apie 200 tūkst. litų). Alfa Romeo 4C bus dviejų vietų, kurio ilgis sieks – 4 metrus, plotis net 2 metrus, o aukštis vos 1,18 metro. Naujasis modelis turės anglies pluošto važiuoklę, o šis faktas tikrai stulbina, žinant į kokią kainos zoną šis 4C modelis patenka. Toks važiuoklės tipas kiek anksčiau būdavo skirtas tik ypatingai galingiems kaip – McLaren MP4-12C – automobiliams.

Manoma, kad 4C bus varomas 1,7 litro turbininiu varikliu ir pasieks 240 AG. Tuo tarpu, galios ir svorio santykis bus apie 240 – 250 AG vienai tonai. Visi šie rodikliai leis 100 km/h greitį pasiekti vos per 4,5 s. Maksimalus greitis, kaip ir daugumoje kitų serijinių modelių, bus ribojamas iki 250 km/h.

Automobilis galią į ratus tieks per dviejų sankabų automatinę pavarų dėžę, kuri turės mechaninio pavarų perjungimo ant vairo galimybę. Standartinės mechaninės pavarų dėžės pasirinkimo galimybė nėra žadama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Nikas Lemeška
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)