„Apple“ vadovas investuotojus žada nustebinti naujais produktais  (0)

„Apple“ generalinis direktorius Timas Cookas teigia suprantąs investuotojų nusivylimą dėl kompanijos akcijų kainos nuosmukio ir žada juos nustebinti naujais produktais, skelbia BBC.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Apple“ akcijų kaina nuo praeito rugsėjo nukrito apie 35 proc. „Man tai taip pat nepatinka. Valdybos tai irgi netenkina“, – sakė T. Cookas.

Kai kurie analitikai svarsto, kad „Apple“ galėtų skirti dalį turimų lėšų investuotojų dividendams. T. Cooko teigimu, valdyba tai apsvarstys, tačiau jis nieko konkretaus nepažadėjo.

Investuotojus nuvylė paskutinio praėjusių metų ketvirčio pardavimai, o taip pat jiems nerimą kelia tai, kad konkurentai sparčiai vejasi „Apple“ išmaniųjų įrenginių rinkoje.

Šių metų kovą aršiausia jos konkurentė „Samsung“ turėtų išleisti naują savo išmaniųjų telefonų flagmaną „Galaxy S4“. T. Cookas tikina, kad „Apple“ taip pat intensyviai dirba su naujais produktais, nors tikslesnės informacijos apie tai jis nepateikė.

Pastaruoju metu sklandė gandai, kad „Apple“ gali išleisti išmanųjį laikrodį „iWatch“, o kiek anksčiau šnekėta, jog bendrovė nori įsiveržti į televizorių rinką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (0)