R.Kuodis: Lietuva su saulės energetika padarė jovalą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

zaliaakis 2013-03-02 10:29
Tačiau įvertinus tai, kad valstybė saulės energijos supirkimą garantuoja 12 metų, pelną verslininkai gautų tik už 3-4 paskutinius metus, o tai, T. Šimanausko teigimu, nėra logiška. „Atneštų pelną, kuris gausis tiktai, investuojant, tarkim, 120 tūkst. Lt, gal 40 tūkst. Lt“, – sakė T. Šimanauskas. ir cia blogai uz paprastu pilieciu uzdirbtus pinigus ? Remiam tai mes visi, elektros kaina pakilo ir del to... Tai tegu susimasto savo versla, neriamiama ir dziaugiasi rezultatais. Nieko pries atsinaujinancia energetika, bet del jos neturi kenteti paprasti pilieciai. Tokie versilininkai tas pats kas paprasti bedarbiai kurie gauna pasalpa ir tycia dirbti nenori(nekalbu apie tuos kurie stengiasi ir neranda), dziaugiasi kad juos islaiko kiti. Velniop juos, jie valstybes ,,parazitai,, kuriuos sunku isnaikinti...
kurmis 2013-03-02 10:32
Saulės fovoltininkai norėjo ant valstybės pinigų į dangų nujoti be jokios rinkos konkurencijos ir savų pastangų. Žinote, tokios planinės ekonomikos irgi nereikia, kurį duoda garantijas kitų sąskaitą, kad supirkinės tam tikra laiką už gana aukštas kainas.
egiukas 2013-03-03 16:00
Tai pagal Kuodi turetu buti taip: Kad neremti nei vejo elektriniu nei biokuro kurios gamina elektra kuo juos isskirtines ir duju tada neremiam. Protingas zmogus atrodo bet sitoje vietoje visiskai nesutinku su juo.