AnTuTu Benckmark atskleidė detalias Samsung Galaxy S IV specifikacijas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

EdvasP 2013-03-05 09:18
Kažkaip nenustebino savo specifikacijomis. Tik procesorius ir kamera. Bet jeigu tarp s3 ir s4 atsiras nemažas kainų skirtumas, tai daug labiau apsimokės pirkti s3. Tikiuosi Note 3 bus rimtesnis daiktas.
ISG 2013-03-05 10:35
Kuo rimtesnis? Ka galima pasakyti is specifikaciju? Ogi NIEKO. Siais laikais BENTKAS gali isleisti nesveiku specifikaciju telefona. Kas is tu skaiciu? Svarbu vartotoja sasaja, softas. Kaip pvz apple isvis neskelbia proco specifikaciju... Jeigu turi pinigu ir reikia visu funkciju - pirkti apsimoka, jeigu neturi pinigu - neapsimoka
backsoon 2013-03-05 10:45
Smagu, kad nauji flagmanai jau būna su full hd Tarp benchmark nėra HTC One(ne HTC One+), greičiausiai benchmark bus labai panašus. ISG neskelbia nes jie ne ant to "eina", jiem svarbiau išlaikyt stilių, galbūt kokybė telefono geresnė, ir kuo tau blogai android vartotojo sąsaja o.O
wolas 2013-03-05 10:49
Man apmaudas ima, kad telefonuose jau 1920x1080 ekranai, o 10 kartų didesni staliniai monitoriai irgi tą pačią rezoliuciją naudoja...
Pumper 2013-03-05 10:53
Bent įsivaizduoji, kokio galingumo PC reikėtų, jei navite res būtų pvz. 7680x4320 ir tu norėtum palošti Crysis 3 su Ultra nustatymais, ką dabar nebent nvidia Titan už 1000USD gali padaryti ant 1080p. Gal turi PC už 20 000 Lt, kuris pilnai išnaudotų tą rezoliuciją?
EdvasP 2013-03-05 11:02
O kas tavo manymu lemia telefono veikimą? Aišku, kad specifikacijos. Aš turiu Galaxy note, kuriuo skųstis negaliu, bet paėmus į rankas Note 2, aiškiai jaučiasi spartumo skirtumas. Bet nei vartotojo sąsaja, nei softas nėra blogi vartotojui.
Paprastas_zmogus 2013-03-05 11:57
Telefono veikimui didžiausią įtaką turi softas. Laikas išaugti iš to specifikacijų fetišo
EdvasP 2013-03-05 12:22
Tai aš ir perku tel su normaliu softu. Geriausiu laikau iOS, po to Android. Kadangi už mažesnę kainą galima gauti daugiau, perku Samsung.Po softo kitas svarbiausias dalykas yra specifikacijos. Į bet ką softo nesuinstaliuosi, kad ir koks geras bus.
Windas 2013-03-05 12:23
vel prasides apple ir kitu visur karas?:D Paprastas_zmogus nevisi nori tureti ishpusta ivaizdi savo rankose.. gal kazkas rimciau uzsiima prietaisais kazka kuria su jais tad reik ir specifikaciju. gal labiau i tema einam nes tas karas tarp tikinciuju ir ne yra amzinas:D
Paprastas_zmogus 2013-03-05 12:34
Man tai įdomu: prie ko čia tas obuolys išvis? Vaizdingas pavyzdys, koks kvailas tavo komentaras: - Briedis - Medis - Žolė - Vėl prasidės Apple ir kitų karas? Gal labiau į temą einam....
EdvasP 2013-03-05 12:58
Turbūt pamanė, kad Apple fanas esi, nes dažniausiai iPhone vartotojams nesvarbu yra specifikacijos, nes apie jas ir pats Apple nemėgsta kalbėt. Iš esmės, įrenginio vidus yra svarbus dalykas. Ar tai būtų telefonas ar planšetė ar stacionarus kompiutris. Netgi mano garažo pultelis turi išsiųsti tam tikrą duomenų kiekį, kad vartai atsidarytų. Bet jeigu tas pats pultelis dar valdytų ir vartų atidarymo ir uždarymo greitį, jau turėtų būti labai nedaug galingesnis. Taip ir su sudėtingesniais įrenginiais. Bet koks softas veiks idealiai, jeigu užteks to ką įrenginys turi viduje. Bet net ir tada, appsai naudoja vis daugiau operatyvios atminties. Ilgalaikiui naudojimui, kad įrenginys veiktų taip pat efektyviai ir po poros metų, reikia geresnių specifikacijų. Net ir softo atnaujinimas reikalauja tam tikrų duomenų.
ISG 2013-03-05 16:46
Norejau pasakyti, kad didzioji dalis neismaneliu ziuri vien tik i specifikacijas renkdamiesi telefona. Mano manymu, tai yra visiska nesamone. Anksciau tai gal ir turejo pasmes, kai vieni pirmuju i kova su Iphone buvo paleisti Motorola Droid, Droid 2, kurie savo laiku buvo tikrai ispudingu specifikaciju. Bet ne uz ilgo visi gamintojai pradejo stampuoti savo flagmanus su kuo daugiau mhz ir ram, softa lyg ir nustumdami i antra plana. Dabar visi turi po 1,5mhz ir tt, bet tikrai ne visi "limpa" prie rankos, ar turi puikia vartotojo sasaja. Tai kas is tos galios kai telefonu nepatogu naudotis? Pvz vienuose stock Androiduose yra nustatymu juosta notificationuose kur pvz gali ijungti mobile data, kituose reikia lysti giliai i meniu nustatymus ir ijungti ten. Vienuose yra pokalbiu laiko, sms, data skaitikliai, kituose reikia siustis neaiskius appsus kuriu widgetai gadina visa vaizda ant ekrano, nes yra sukurti visiems, o ne konkreciam modeliui... Tokiu pvz yra daaug. Dizainas irgi zaidzia dideli vaidmeni, kam patiks rankose laikyti slykstaus dizaino telefona is pigios plastmeses? Del to manau, kad sitas Samsung bus tikrai vertas demesio lyginant su kitu gamintoju flagmanais, nes kiek teko pastebet pas juos sasaja tikrai nebloga, ir gereja...
EdvasP 2013-03-05 20:18
Teisybės yra, bet, kalbant apie Samsung, tai viskas patobulinta nuo tų laikų, kada 3g norint išjungt reikėdavo visus nustatymus išnaršyt. Dabar viskas labai paprasta ir patogu. Bet aišku, kad nereikia stačia galva nerti į skaičius. Kas iš to, kad koks kinietiškas mėšlas turės 2 ramo, jei softas tam įrenginiui skurdžiai sukurtas. Bet čia kalba eina apie Samsung. O jie skiriasi priklausomai nuo skaičiukų. Skiriasi jų galimybės, sparta, todėl papildomi skaičiai jo valdymą padaro mielesnį. Jeigu būtų vienas vienintelis Samsung modelis ir jis būtų kasmet keičiamas naujesniu, galbūt užtektų nežymaus ramo pridėjimo, procesorių galima būtų palikti porai metų ir dizaino atnaujinimo. Bet tai kaip modelių yra daug, būtina pabrėžti jų skirtumus. O jie dažniausiai ir būna esant skaičiukų skirtimui.
moo 2013-03-05 20:44
Svarbiausia yra potyriai, pasitenkinimas, geras UXD, jausmas turint produktą ir t.t. Jei kompanijos produktas varotoją patenkina, tai visiškai nesvarbu kiek branduolių ar mhz., du ar aštuoni. Jei didesnis branduolių kiekis kažkam suteikia pranašumo jausmą - tai irgi yra gero pojučio dalis (tik blefuoti Samsungui nereiktų). Todėl, manyčiau, svarbu yra visuma ir ką ji duoda. Gali būti laimingiausias pasaulyje vairuotojas su Golfu arba pats nelaimingiausias su Ferrari. Kam geriau?
kurmis 2013-03-05 23:32
Čia jau programėlių kūrėjų reikalas protingai rašyti racionalų kodą. Aišku, kai naujesnis įrenginys išeina, tai nėra dažnai reikalo optimizuoti naujesnės ir "sunkesnės" versijos senesniajam įrenginiui.
EdvasP 2013-03-05 23:44
Norėjau pasakyti, kad su geresniais parametrais iš programinės įrangos galima išspausti geriausią rezultatą. Bet kuriuo atveju, appsus ir stengiamasi padaryti kuo efektyvesnius ir kuo mažiau vartojant energijos. Nes kūrėjai suinteresuoti, kad jų appsus siųstūsi tiek galingo smartphono savininkas, tiek paprasto arba seno įrenginio nešiotojas. Bet kaip ir bet kokia programinė įranga, neišvengiamai laikui bėgant reikalauja daugiau resursų.