Sistemos su Intel Haswell procesoriais turi problemų su USB 3.0  (0)

Neretai būna taip, kad mikroschemų rinkiniuose ar net procesoriuose aptikti defektai verčia gamintojus juos šalinti ypatingos skubos tvarka, kai pirmos revizijos procesorių pardavimai jau būna prasidėję.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antra vertus, kaip teigia žurnalistai iš britų puslapio Hardware.Info, procesoriams Intel Haswell tokios problemos negresia, nors be nežymių defektų jiems skirtos platformos taip pat neapsiėjo.

Šaltinis, kuris remiasi vidiniam naudojimui ir tik Intel partneriams skirta dokumentacija, teigia, jog dabartinė procesorių Haswell revizija gali turėti problemų su sistemos prabudimu iš laukimo režimo S3, jei tuo metu sistema operavo duomenimis duomenų kaupiklyje, kuris prie sistemos prijungtas per USB 3.0 sąsają. Po sistemos prabudimo, pavyzdžiui, vaizdinės medžiagos atkūrimas gali nutrūkti, o vietoj PDF dokumento vartotojas pamatys tuščią puslapį. Svarbu tai, kad duomenys šiuo atveju lieka sveiki – iš esmės, problema sukelia nepatogumų vartotojams tik tuomet, kai kaupikliai turi USB 3.0 sąsają.

Pranešama, kad šis defektas neįtakos Intel Haswell procesorių anonso, kuris įvyks pačioje gegužės mėnesio pabaigoje arba birželio mėnesio pradžioje. Kompanija Intel ketina ištaisyti problemą būsimose Haswell procesorių revizijose. Kad būtu galima atnaujinti darbą su USB 3.0 kaupiklyje esančiu failu, reikės iš naujo paleisti atitinkamą aplikaciją. Reikia pažymėti, jog kiekvienoje procesorių revizijoje panašių defektų aptinkama ne viena dešimtis, taip kad pastarasis atvejis nėra kažkoks išskirtinis ar net skandalingas.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)