„Nokia“ nusprendė padėti „Apple“ kovoti su korėjiečių bendrove „Samsung“ dėl patentų pažeidimų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Paprastas_zmogus 2013-03-13 15:27
Įdomu būtų sužinoti, kada aš taip sakiau...
rwc 2013-03-13 15:38
, pats galbūt užsiimsi tokiais žaidimais, kaip skirtingų modelių lyginimas. O šiaip juk, tu savo ragelio kainos/kokybės santykiu patenkintas, aš savo ragelio irgi. Tad kame problemos? Kurių galų man žinoti, kad tavo ragelis sugeba kažką, ko man niekad neprisireikė? Vienintelis dalykas, kurio dumbphone pasigedau - galimybė patogiai skaityti pdf'us. Bet 90% atvejų, kai tos galimybės reikia - vežuosi netbook'ą, su kuriuo nepalyginamai patogiau. Na o kai kolegos ar dar kas nors bando traukti per dantį "ar tau negėda su tokiu rageliu žmonėms rodytis", "ar negali žmonai nupirkti ką nors šviežesnio nei 15 metų amžiaus Nokia 3310" ir panašiai, belieka konstatuoti paprasčiausią pavydą ir nepilnavertiškumo kompleksą. Pabandyk, kad gudrus, dabar salone gauti 3310, kuris tau nepriekaištingai tarnautų 15 metų, su visais dokumentais.
rwc 2013-03-13 16:43
Dviem postais aukščiau. Aiškinai, kaip Apple kažką tobulina, o Samsungas iš jų vagia. Tai parodyk man pirštu nors vieną atvejį, ką Apple radikaliai kažką patobulino. Jų gaminius naudoju nuo Lizos laikų, ir atvirai prisipažinsiu - kol kas nepastebėjau nieko, ko nebūčiau matęs anksčiau kitur.
Paprastas_zmogus 2013-03-13 17:06
Dar kartą: aš šiaip to nesakiau. O daviau pavyzdžių. Matyt su "Gen1us" supainiojai ir paspaudei "cituoti" ne ant to žmogaus Ką Apple patobulino? Išmaniuosius telefonus. Šalia visų iPhone ir Android'ų koks nors Symbian atrodo lyg iš akmens amžiaus.
rwc 2013-03-16 20:54
patobulino? Apple į smartfonų rinką tiesiog įšoko dešimčia metų vėliau už kitus - ir tai beveik "netyčia". Džobsas dizainino planšetę, kai suvokė, jog ir telefonų technologijos pakankamos toms pačioms idėjoms įgyvendinti. Tad ir lyginti beprasmiška 2002 metų Symbianą (ragelį plius internetas) su 2012 metų aifonu (planšetė plius GSM).
Paprastas_zmogus 2013-03-17 19:41
Sutinku dėl to pasidemonstravimo. Bet čia jau ne Apple kaltė. Žmonės pirko brangius žaisliukus dar Nokia aukso laikais. Mano draugo sesuo dar prieš kokius 3-4 metus pirko Nokia už 2K, o naudojo tik skambučiams ir SMS. Kitavertus, kas yra demonstravimasis? Kai išsitrauki viešoj vietoj telefoną ir naudoji? Ne. Kai knisi protą kitiems "pas tave š, pas mane the real deal". Taip. Bet taip besielgiančių realybėj nesutinku. O internete taip besielgiantys dažniausiai giria savo Android telefonus... Galą nukirpau, Sorry, text overload