Neva „nutekintos“ „Galaxy S IV“ nuotraukos, dizainas primena dabar esančius įrenginius  (4)

Net neverta sakyti, jog išmaniųjų telefonų mėgėjai ar tiesiog žmonės, kurie netrukus norės įsigyti flagmaną, laukia nesulaukia kompanijos „Samsung“ produkto „Galaxy S IV“ pasirodymo ketvirtadienį. Šį kartą vienas kinų forumas neva nutekino išmaniojo telefono nuotraukas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip nurodo „Engadget“ ir kiti šaltiniai, išmanusis telefonas labai primena esamus „Galaxy“ šeimos įrenginius, net ir hibridus „Galaxy Note“. Forume „nutekinta“ GT-i9502 versija, kuri veikiausiai pritaikyta Kinijos rinkai. Įprastos, tarptautinės versijos turėtų turėti GT-i9500 vardą.

Įdomus faktas tas, jog operacinė sistema, kuria paremtas išmanusis telefonas, jau yra pati naujausia iš „Google Android“ pusės. Mes, be jokios abejonės, kalbame apie „Android 4.2 Jelly Bean”. Minima ir 13MP raiškos kamera bei „5410” procesorius, kuris veikiausiai bus ne kartą aptartas „Samsung Exynos Octa“.

Jei kinų forumas iš tiesų mums demonstruoja „Galaxy S IV“, esame šiek tiek nuliūdę dėl „Samsung“ ne išradingumo ir nenoro kiek labiau pakeisti telefono dizainą. Visgi teliko keletas dienų ir mes iš tiesų sužinosime, kaip atrodys naujasis „Samsung“ išmaniųjų telefonų flagmanas bei kuo jis pasižymės, nes įvairių gandų mums jau daugiau, nei iki kaklo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (4)