Net ir patys „Samsung“ neišlaukė kovo 14-os, pademonstruotas „Galaxy S IV“ siluetas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nukainotas 2013-03-13 12:55
Po ilgo Galaxy S2 naudojimo paėmiau į rankas iPhone 4 (su naujausia OS), tai tragedija kažkokia. Ekranas mažytis, sunku pataikyti į mygtukus renkant tekstą, viskas stringa (lėtai veikia), net programėlių parduotuvėje scrollinant sąrašą, jis šiek tiek trūkčioja. Nėra fizinio mygtuko "back", todėl kaskart reikia sukti galvą arba ieškoti mygtuko grįžimui į ankstesnį langą. Visiškai neaišku kokios programėlės paleistos "background'e" ir kaip jas išjungti. Pakeisti nustatymų "vietoje" daug kur neleidžiama, tenka atskirai eiti į Settings ir ten ieškoti nustatymų. Neradau funkcijos balsu padiktuoti tekstą, pvz. ieškant ko nors, kuo esu įpratęs naudotis Android'e. Ir taip toliau. Aišku, dalinai viskas dėl to, kad esu pripratęs prie Android, bet nepaisant to, iPhone su savo iOS atsilieka šviesmečiais (mano asmenine nuomone).
Paprastas_zmogus 2013-03-13 13:04
iOS nėra tobula (kaip ir Android), bet gal nereikia nesąmonių šnekėti.
Lixteris 2013-03-13 13:37
iPhone niekad neimsiu, kol nebus fizinio/lieciamo mygtuko atgal, o tik pacioje OS.
Rimvydas 2013-03-13 13:44
Oho, kaip neįtikėtinai siluetas išsiskiria iš kitų telefonų su liečiamu ekranu.
Paprastas_zmogus 2013-03-13 13:51
O skirtumas koks?
mental1ty 2013-03-13 14:07
>„ARN big.LITTLE” technologija turbūt ARM
Lixteris 2013-03-13 15:51
Man yra. Kaip man niekad niekas neikis didesnio planseto, nei su 8 coliu ekranu, taip ir niekas neikis ismaniojo telefono be back fizinio mygtuko.
p0lius 2013-03-13 16:31
Jo, suprantu tave. Tik man niekas neisiulytu mazesnio negu 9,7 coliu planseto ir telefono su integruotais back, home, search ir t.t. mygtukais, kurie dar sviecia ir sodina akumą.
trapecijus 2013-03-13 18:32
Skirtumas tame, kad norint pasiekti dažno Androidinio telefono kairįjį viršutinį kampą reikia paleisti vairą ar krepšį iš rankos
progformer 2013-03-14 09:15
Consistency.
Paprastas_zmogus 2013-03-14 11:21
Consistency, kur gi ne
progformer 2013-03-14 12:02
Naudoju android jau 3 metus ir max tik kokius 4 kartus buvo suveikes taip kaip neturetu. Tiesa pasakius net neprisimenu neivieno is tu atveju, tik speju. Neskiesk nesamoniu jeigu nesinaudoji, prisiskaito nesamoniu ir priima uz gryna piniga...
Paprastas_zmogus 2013-03-14 12:05
Naudojau Android kelis mėnesius, nes buvau tablet'ą nusipirkęs. Ir kas straipsny parašyta, mano galva yra tiesa. Be to, straipsnis iš Android fanų puslapio
progformer 2013-03-14 12:27
Is android ar kokiu fanu puslapio yra visiskai nesvarbu, kadangi gilinamasi i back funkcija grynai is teorines perspektyvos. Tai aisku kad tada atrodys jog tas back mygtukas gali nuvest ne ten kur reik.Praktikoje yra visiskai kitaip. Pvz paimk zaidima, ir tarkim pastatyta pauze, tai dabar nezinia nuves i meniu ar resume padarys kai paspausi. Taciau butu kvaila nuvest i meniu nes tada zmogus viska prarastu ka perejo, tai jeigu nesi durnas zinai kad resume padarys. Taip ir padaro. Isbandziau dabar dauguma savo appsu, visur veikia taip kaip turetu - nuveda tave i ekrana(jeigu taip galima pavadint) kuri matei pries tai. labai butu idomu kur tu ten radai kas butu ne consistent su back buttonu.
Paprastas_zmogus 2013-03-14 13:11
Kokios dar teorinės pusės? Konkretūs pavyzdžiai analizuojami. O kai pats naudojau, tai dažnai būdavo, kad galvoji, jog BACK tave nuves į paskutinį programos langą, bet tave išmeta į pagrindinį meniu. Labai užknisdavo.
progformer 2013-03-14 13:39
Nuo kada tu gali sugrizti i notificationa? Cmon nemaciau to neivienoje operacineje, o isbandziau labai daug. Aisku, kad nuejo i puslapi su chrome tai labai keista(xD), pirma kart toki dalyka matau. Tas pavyzdys su mapsais irgi nebegalioja, dabar isbandziau ir gryzta ten kur turetu. Su tuo gmail - widgetas yra widgetas, paspaudi ant jo, tai tave nuveda i appsa(juk ir ant homescreen'o matosi tas pats vaizda kaip appse). Sakau nesikabinek ten kur nereik, su back buttonu viskas gerai, gal keli bugai ir yra, bet cia jau ir nuo developeriu priklauso, o retas suklysta. Tavo vietoj varyciau ant kitu dalyku androide, galiu isvardint kas tikrai ten negerai: Nepatogus teksto redagavimas(daznai ir buginas ties ta rodiklyte kuri leidzia cursoriu slinkt), iOS tikrai patogiau. Isbandziau n android aparatu, visuose tas pats. Vertimas developeriams naudot google wallet in-app pirkimams ir appsu pardavimams, nors palaiko tik 16% pasaulio saliu. Kitaip tariant - reik naudot produkta per prievarta kuris yra toli iki uzbaigimo. Per pastaruosius 3 metu pridejo tik pora nauju saliu, tai atrodo, kad niekur neskuba ir lietuvos matyt nesulauksiu. Tai 84% pasaulio palieka galimybe appsams uzsidirbti tik is reklamos. Va ir atsakymas kodel Google Play turi daugiau nemokamu appsu, kur kai kurie is ju iOS yra mokami. Is cia ir ateina, kad androide daznai buna prastesnes kokybes appsai. Update'ai, bet cia ne vien google kalte, o kaip apeiti sita problema iseities pakolkas nelabai ir matau. FPS(Frames per second) zagsejimai. Net su project butter. Kiek domejausi tai iOS ir windows phone tai apeina duodami prioriteta grafikai(taciau jeigu atlikineja kazkoki procesa, tas procesas leciau bus atliktas). Sitas dalykas niekada nepraeis, kad ir kiek GHZ ten i tuos cpu kistu. Nebent padarytu ta pati kaip ir kitos mobiliosios operacines. Parasyciau ir daugiau, bet pakolkas nelabai turiu tiek laiko. Daug yra problemu androide, ir daug kur reik slifavimo, bet griztant prie musu temos - su back buttonu mazdaug 970 atveju is 1000 viskas buna gerai tai nera del ko pykti.