„nVidia“: Mūsų tiesiog nedomino dalyvavimas kuriant naująjį „PlayStation“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

wwp 2013-03-16 19:51
Kokie žmonės jums straipsnius rašo ir kas juos patvirtina? Net pavadinime sugebėjot tokį netaisyklingą žodžių junginį panaudot "Mus nedomino". Turėtumėte elgtis profesionaliau.
Unikali durnaropė 2013-03-16 20:25
Šitą naujieną parašė toks rašytojas pseudonimu „Lixteris“. Jo negalima kritikuoti dėl kalbos kultūros klaidų, nes jis yra neva baigęs žurnalistiką, o komentuotojai-kritikai yra tik neišprusę urviniai, jeigu nėra nieko bendro turėję su žurnalistikos studijomis. Čia nėra oficiali šio rašytojo nuomonė šiame tinklapyje (bet kitose erdvėse jis sau leidžia tokiu stilium atsišaudyt į pastabas dėl klaidų). p.s. jei kam įdomu, galima padaryti filtravimą naujienų pagal autorių (lixterio ID - 1400): http://www.technologijos.lt/n/autoriai?a=1400
GTRooTube 2013-03-16 20:47
Baikit, nėra čia tokia jau ir grubi klaida tame pavadinime. Gal kiek hiperbolizuota, bet juk žurnalistai taip jau daro.
Eidumukas 2013-03-16 21:32
Čia ne dėl pačio pavadinimo klaidingumo , o dėl klaidos, ko žurnalistai šiaip neturėtų daryti. Žurnalistų visokių yra, bet bent jau rašyti be klaidų jie visi turėtų mokėti. Vis tiek jiems aukštesni reikalavimai taikomi šitoje srityje.
Lixteris 2013-03-16 21:49
: Yeap, klaida yra, pataisyta. Vėlgi kartoju, jog būtų labai gerai funkcija "pranešti klaidą" naujienoje, nes yra daugybė žmonių, kurie tikrai praneštų tas klaidas, nes kartais tiesiog tingi parašyt komentarą. Visgi ištekliai - riboti. Taip pat rašant pačiam kartkartėmis išties gana sunku pastebėti klaidą, kai ji akivaizdžiai išlenda skaitant, kad ir sakykim, Delfi.lt ar 15min.lt, kur turėtų sėdėt 24/7 kalbos redaktoriai (taip, taip, kalbos redaktorius tada ir reikia smaugt, o ne naujienų žurnaliūgas, kurių darbas - kuo greitesnis info pateikimas, nes rašai naujieną, ne straipsnį), bet ir to nėra: postinima su klaidomis ir be jokių skrupulų. Pats dirbu ir kitur, ir yra kaip sakau, bet suprantu situaciją čia. Žinoma, būtų galima nusispjaut ir tiesiog pataisyt, kaip ir daroma daugeliu atveju, nepaaiškinus kaip yra, bet aš manau, kad skaitytojai kaip tik turėtų džiaugtis, kai yra "atsišaudoma" ar nupasakojama situacija paties rašytojo, netrinant komentarų ir panašiai.
Belzebubas 2013-03-17 00:29
Sutinku, žurnalistai irgi žmonės ir jie daro klaidas. Manau šio atveju labiau stengiamasi sumenkinti personaliją, nei geranoriškai pateikti kritiką
dainius.sostakas 2013-03-18 20:38
Šunys loja – karavanas eina Kam buvo įdomus straipsnis - tas skaitė, kas neturėjo tuo momentu ką veikti - kabinosi prie klaidų Ačiū už straipsnį ir lauksime kitų.