Pasirodė pirmieji AMD Radeon HD 7790 spartos testai  (45)

Nors AMD grafiniai sprendimai su kodiniu pavadinimu Bonaire iš pradžių buvo skirti tik nešiojamiems kompiuteriams, tačiau kompanijos specialistai nusprendė ją panaudoti iš stacionarių sprendimų segmente.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2013-03-19 Pasirodė pirmieji AMD Radeon HD 7790 spartos testai  (45)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teigiama, kad šis GPU, kuris suteiks „gyvybę“ vaizdo plokštei Radeon HD 7790, turi pasirodyti balandžio mėnesį, tuo tarpu AMD dabar tiekia šiuos grafinius adapterius teminiams portalams.

Tie, kurie jau nebetveria savo kailyje ir nori sužinoti, ko vertas naujokas, gali pasinaudoti švedų puslapio Sweclockers publikuotus duomenis apie Radeon HD 7790 specifikacijas ir produktyvumo lygį. Testams buvo panaudota kompanijos Sapphire vaizdo plokštė su Dual-X aušinimo sistema, kuri turi vieną 6-pin papildomo maitinimo lizdą, kelias DVI išvestis, po vieną HDMI ir DisplayPort.

Nors spartos testai buvo atlikti sintetiniame Futuremark pakete 3DMark 11, tačiau jau dabar galima sakyti, kad naujokas Radeon HD 7790 bus artimesnis Radeon HD 7850 (čia galite peržiūrėti šios plokštės pasiūlą ir kainas Lietuvoje ), nei žemiau likusiam Radeon HD 7770 (čia galite peržiūrėti šios plokštės pasiūlą ir kainas Lietuvoje). Galiausiai galima paminėti ir kainą švedų rinkoje – čia vaizdo plokštė kainuos apie 495 litus su mokesčiais.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (45)