Kompanija „nVidia“ yra nusivylusi „Windows RT“ operacine sistema  (0)

Šią savaitę kompanija „nVidia“ turėjo ką parodyti. Buvo patvirtinta „Project Denver“ lusto, nuo dabar žinomo „Parker“ vardu, pasirodymo data, plačiau pakalbėta apie ateities vaizdo posistemius, bet ir tai nebuvo viskas. „nVidia“ sulaukė klausimų ir apie „Windows RT“ OS.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Windows RT“ mums yra nusivylimas, nes mes tikėjomės parduoti daugiau lustų, nei iš tiesų pardavėme.“ ,- sakė „nVidia“ vadovas J-H. Huangas. Ir jis tikrai nekalbėjo apie „nVidia Tegra 3” turimą rinkos dalį, nes praktiškai visi „Windows RT“ planšetai ir yra varomi „nVidia“ lustu.

„Ar „Windows RT“ yra svarbi „Microsoft“?“, - klausė J-H. Huangas. „Ar ARM yra svarbu „Microsoft“? Aš negaliu manyti, kad atsakymas gali būti „Aš nesu tikras“. Viskas labai svarbu dėl ypač didelio kiekio tokio tipo produktų. Jiems tiesiog reikia rasti tinkamą kelią į šią ekosistemą.“

J-H. Huangas sutiko, jog ir patys „Microsoft“ šiek tiek liūdina „Windows RT“ operacine sistema pagrįstų planšetinių kompiuterių savininkus. Taip yra dėl to, jog net nėra „Outlook“ programos versijos, pritaikytos ARM procesoriams, o „Microsoft“ ją paruošti tikrai galėjo, be to nepadarė.

Taip pat „Microsoft“ tikrai neatsisakys planų susijusių su ARM procesoriais, nes jie tiesiog dominuoja planšetinių kompiuterių rinkoje. Viskas, ko iš tiesų reikia, tai kuo daugiau programų, nes ARM procesoriams pritaikytos „Windows“ OS nepalaiko įprastų „Windows“ programų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: