„Torrent“ portalui „The Pirate Bay“ šiemet sukaks 10 metų, seniausiam failui - net 9 metai  (0)

Vienam iš žinomiausių „torrent“ failus indeksuojančių puslapių „The Pirate Bay“ šiais metais sukaks dešimt metų. Bet kokiam interneto puslapiui dešimt metų yra gana ilgas laiko tarpas, jau nekalbant apie „The Pirate Bay“, kuriam ne vieną kartą teko kovoti ir teismo salėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip, „The Pirate Bay“ netrukus sulauks gimtadienio ir veikiausiai veiks ir toliau, tačiau kažkas panoro sužinoti, kiek gi metų yra seniausiam „torrent“ failui, kurį galima atsisiųsti iš tinklapio. O pasirodo, jog tokiam failui šio mėnesio pabaigoje sukaks jau net devyneri metai. Failas yra skirtas parsisiųsti dokumentinį filmą „Revolution OS“.

Filmas „Revolution OS“ pasirodė 2001 metais, yra dokumentinis ir pasakoja apie „Linux“ operacinės sistemos istoriją. Portalui „TorrentFreak“ susisiekus su filmo direktoriumi, jis pripažino, kad toks platinimas yra didelė problema, nes nėra legalus, bet jis pasidžiaugė, jog dokumentinis filmas kažkam patiko, o jį vis dar platina apie 40 žmonių net ir praėjus 12 metų po jo pasirodymo. Tiesa pasirodžius informacijai apie šį filmą, netrukus platintojų skaičius padidėjo iki beveik 500.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (0)