Windows 9 atvyksta: patobulinta sensorinė įvestis, naujasis Internet Explorer 11  (5)

Nors Windows 8 vis dar yra nauja operacinė sistema, tačiau Microsoft, šaltinių teigimu, jau darbuojasi prie pamainos. Teisingiau, dviejų pasekėjų, vienas kurių turėtų pasirodyti jau šių metų vasarą. Ir jei Windows Blue, anot gandų, yra tik Windows 8 atnaujinimas (savotiškas Service Pack), tai Windows 9 tikrai bus nauja Microsoft operacinė sistema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis su situacija susipažinusiais šaltiniais, labai tikėtina, kad Windows 9 rinkoje debiutuos jau 2014 metų lapkričio mėnesį, tuo tarpu testavimui skirta Beta versija, panašu, vartotojams teks kitų metų sausio mėnesį.

Savo ruožtu, visai neseniai Microsoft publikavo keletą darbo skelbimų, kurie atskleidė, kad būsimoji operacinė sistema Windows 9 gali gauti naują naršyklę Internet Explorer 11, kuri pakeis su Windows 8 debiutavusią Internet Explorer 10 (neseniai pasirodžiusią ir Windows 7 vartotojų kompiuteriuose). Kadangi anksčiau buvo kalbama, kad Windows Blue taip pat gaus IE 11, tikėtina, kad tai bus Beta versija, tuo tarpu galutinis variantas pasirodys jau su Windows 9.

Kartu korporacija planuoja patobulinti sensorinę įvestį, kuri debiutavo Windows 8, tačiau kitoje operacinėje sistemoje ji turėtų dar labiau patobulėti. Be to, Microsoft leidžia suprasti, kad naujieji specialistai dirbs ne tik prie Windows 9 ir IE11, tačiau ir prie tam tikrų kompanijos tarnybų integracijos į kitas platformas, pavyzdžiui, Apple iOS turinčius planšetinius kompiuterius iPad bei kitus produktus. Bet kokiu atveju, visa tai yra dar tik gandai ir tokiais liks, kol Microsoft oficialiai neprasitars apie naujuosius produktus ir jų galimybes. O mes, tuo tarpu, su nekantrumu viso to lauksime.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(1)

Komentarai (5)