LG ir „Google“ nežada atsilikti, taipogi neva kuria išmaniuosius laikrodžius  (12)

Praėjusią savaitę rašėme, jog praktiškai nėra jokių abejonių, kad kompanija „Apple“ ruošia išmanųjį laikrodį su neva jam lipdomu „iWatch“ vardu. „Samsung“ paklausti apie tokį įrenginį taip pat neneigė, jog jo neplėtoja, bet tai nebus visos kompanijos, siūlysiančios išmaniuosius laikrodžius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu pranešama, jog tokių pat planų turi ir kitas Pietų Korėjos elektronikos milžinas LG bei mobiliosios operacinės sistemos „Android“ kūrėjas, interneto gigantas „Google“. Žinoma, tai tėra tik gandai, tačiau gana akivaizdūs, jog iš tiesų būtų tiesa, ypač kalbant apie LG.

LG, kuri aktyviai dalyvauja išmaniųjų telefonų kare, neabejotinai nenorėtų atsilikti tiek nuo „Apple“, tiek ir nuo savo kaimynų „Samsung“. Tuo tarpu „Google“ sprendimas pristatyti tokį įrenginį būtų keistas dėl „Google Glass“ projekto, bet tai galėtų būti pigus priedas prie akinių.

Žiniasklaida dažnai iškraipo žinias, jog iki šiol nei vienas gamintojas nėra pristatęs šiuolaikiško išmaniojo laikrodžio, kuris veiktų kartu su išmaniuoju telefonu. Tai daugiau nei prieš metus yra padariusi kompanija „Sony“, kurios įrenginys turi lengvai perprantamą „SmartWatch“ vardą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (12)

Susijusios žymos: