Kritikai: kodėl „Galaxy S4“ yra geresnis už „iPhone5“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

k13tas 2013-03-28 09:53
Pasakysiu tik vieną kartą ir daugiau nekartosiu, taip kad klausykit įdėmiai: HTC ONE
Dantee 2013-03-28 10:02
Uhm... Ne ten pataikei. Palyginimų tarp HTC ir Samsung ir dar nesimatė, taigi kolkas gali pasilaikyti jį sau. Nesiginčiju, gali būt, kad tai spartesnis aparatas, bet reikalingi faktai.
Paprastas_zmogus 2013-03-28 10:45
Tai tavo nuomonė. Puiku. Na o mano nuomonė tokia, kad Samsung toli gražu nėra lyderis. Taip, pagal pardavimus vienetais - be abejo. Technologiškai? Ką tai reiškia? Kad skaičiukai gražesni? Na taip, gražesni, bet kad žiūrėjau "hands-on" video, aiškiai matėsi lag'as... Mano galva geriau mažiau tų giblabaitų ir šmiksahercų, bet kad veiktų sklandžiai. O sakyti, kad "viskas geriau nei iPhone" išvis yra labai naivu. Kaip iPhone nėra už jokį konkurentą "viskuo geriau", taip niekas nėra "viskuo geriau" už iPhone. Kiekvienas turi savų pliusų ir minusų. Ir mano galva Android stovykloje lyderis būtų nebent Nexus serija. Tai vienintelis telefonas su Android, kurį dar leisčiau sau pirkti. Samsung... Kam man reikalinga iPhone kopija, kai galima pirkti originalą... Mano nuomonė.
Dantee 2013-03-28 10:52
Samsung - iPhone kopija... To girdėti dar neteko Paprastai kopijos nelenkia nei parametrais nei pardavimais originalų. Tai koks prastas turėtų būti originalas, kad pirktų geriau kopijas? P.S. Negirdėjau nei vieno minuso samsung pusėje, kuris turėtų pliusą iPhone. Gal būtų galima jį išgirsti konkrečiai, o ne abstrakčiai iš savo subjektyvios nuomonės?
Paprastas_zmogus 2013-03-28 11:10
Samsung pavadinau iPhone kopija todėl, kad jie daugumą savo "naujovių" nusižiūri nuo Apple. Su S4 jie nukopijavo ir nemažai Nokia Lumia funkcijų O kodėl tau įdomu, ką aš pasakysiu apie Samsung minusus? Jei turi Samsung'ą, tai džiaukis ir naudok.
Dantee 2013-03-28 11:25
Eilinis pasisakymas be argumentų. Nusižiūrėtos naujovės nuo apple. Kur? Ir nuo kada lumia apple gaminys? Maišaisi faktuose... Kokia naujovė pateikta androido/samsungo/htc etc. yra apple ar nokijos kopija? Apie minusus klausiu todėl, kad taip smarkiai yra užstojamas iPhone, bet argumentų kodėl jis toks ar anoks nėra. Užstojamas vardas, kuris "turėjo vardą" kažkada, bet dabar niekuo neypatingas, o prie viso to, dar ir atsilieka technologiškai palikdamas tas pačias, aukštas kainas, kurie užsikabinę už pavadinimo moka pirkėjai.
Paprastas_zmogus 2013-03-28 11:45
k13tas 2013-03-28 12:24
Gerai, matau, kad nesutariat, todėl nusižengsiu savo ankstesniam pasakymui ir pasikartosiu dėl bendro gėrio: HTC ONE
Dantee 2013-03-28 12:32
Redaguotas pranešimas, nokia nebuvo paminėta. Aš užstoju android nes yra konkretūs faktai, kurie man leidžia argumentuotai užstoti android produkciją, laisvę kurią suteikia ši programinė įranga. iMessage buvo tik anonsuotas anksčiau nei samsung išleido ChatON, todėl nukopijuoti kaip ir negalėjo produkto, kurio patys dar neišbandė, nematė veikiant. Airplay/Allshare? DLNA principas išrastas gerokai anksčiau, nei jį panaudojo apple, tai nebuvo apple išradimas, todėl samsung negalėjo niekaip to nukopijuoti. Cloud'ingas taip pat nėra apple atradimas/išradimas. Siri? Taip, apple paleido pirmieji, bet jie tai nukopijavo nuo cleverbot, kuris buvo dar praeitam amžiuje pradėtas, todėl klysti teigdamas, jog tai samsung nukopijavo nuo apple. Samsung wallet - Google wallet, kuri buvo pradėta anksčiau nei apple. Jei kalbam apie dizainą, tai čia tas pats, kaip būtų prie sovietų sąjungos sukūrę dviratį ereliukas ir kitam gamintojui tektų iš esmės keisti vairo, pedalų, sėdynės vietą, todėl neišrasi dviračio iš naujo. Tas pats galioja UI. Kas liečia kameros funkcijas, telefonai tik vejasi naujuosius veidrodinius fotoaparatus ir po truputį diegia funkcijas telefonuose, todėl čia nokia, apple ar samsung neturi nieko bendro, mano nuomone. Tuo labiau, kad nei nokia, nei koks apple neturi savo iFotokamera, o samsungas jau seniai jas kuria. Apple nėra puolamas, jis greičiau pervertinamas ir todėl menkinamas viešai, jei galima tai pavadinti menkinimu. Aš pilnai sutikčiau jei jo kaina atitiktų kokybę, specifikacijas bei galimybes. Dabar taip nėra. Leisk paklausti, kokį apple modelį naudoji ir kokias funkcijas su juo atlieki? Ar gali naudodamas bluetooth siųsti failus draugams naudojantiems kitus modelius? Ar savo sim kortelę gali įsidėti į seną nokia telefoną, jei tavo apple išsikraus? Ar gali turėti atsarginį akumuliatorių, jei kartais tau neužtektų pilno pakrovimo? Ar gali nuėjęs pas draugą pasinaudoti jo telefono pakrovėju ar susikelti norimus failus, jei savo laidą pamiršai, o draugas naudoja nokia, samsung, htc ar dar kitą telefoną, kuris adaptuojasi prie standarto? Čia galima būtų tęsti ir tęsti... Ir aš (tavo kabutėse rašyta) savo tiesą įrodau konkrečiais argumentais ir faktais, ko pasigendu tavo "tiesoje".
Paprastas_zmogus 2013-03-28 13:25
Bet tik tu nesupranti, kad nėra vienos tiesos. Kiekvienam "tiesa" yra skirtinga. Nėra vieno geriausio telefono kaip ir nėra vieno skaniausio patiekalo. Yra tik susireikšminę žmonės, kurie savo asmenines simpatijas pastato kaip neginčyjamą tiesą.
Dantee 2013-03-28 14:17
Niekas nerašo čia apie redaguotą turinį. Jei kalbi apie kopijuotas idėjas, tai apple produkcija yra viena didžiulė kopija pradedant nuo microsoft planšetės (kalbu apie nešiojamus įrenginius). Todėl tavo palyginimas - false. Allshare veikia DLNA pagrindu, tai prie ko čia veikimo skirtumai jei išnaudojama technologinė panaudojimo pusė? Kitas dalykas AllShare buvo naudojama daug seniau nei Airplay Samsung televizoriuose. Tai gal dabar viskas pasisuka ir taip išeina, kad Apple nukopijavo samsungo Allshare? Cloud'ingas (Cloud Computing), juokinga? Kopijuot galima technologiją, o ne tai kad jis pirmas sugalvojo pasinaudoti, anas antras ir taip išeina, kad nukopijavo. Nusipirkęs pirmesnis už mane kebabą negali teigti, kad aš kopijavau tave ir vien todėl, kad tu jį pirkai, nusipirkau ir aš. Nors tarp apple fanų taip įprasta turint omenyje eiles prie naujo produkto parduotuvių. Cleverbot yra principas, kuriuo veikia sistema, kitas dalykas yra Google voice, kuris taip pat paleistas anksčiau nei siri, kurio pagrindu ir atsirado funkcija samsung telefone. Apie veidrodinius fotoaparatus (kaip ir apie kitus) kalbu todėl, kad telefonai juos tik vejasi, manai nokia į kameras atnešė daugiau nei samsungas, kuris jau daug metų gamina fotokameras? Tai gal būtent jie kopijavo kitų kamerų galimybes, technologiją ir tik vėliau pridėjo savo smulkmenas, kurias, ale, nukopijavo dabar S4. Prasilenki su logika. Maistas ir telefonai? Palyginimas? Jeigu tau užtenka telefono tavo išvardytoms funkcijoms, tu gali paimt low/mid-end android įrenginį ir jį naudoti be didesnio vargo, jis tau atliks viską, ką išvardinai. Man aktualu greitis, ne tas, kuris matomas paspaudus ant ikonėlės ir laikas, per kurį atsidaro programos langas, o tas, kuris jaučiamas naudojant apps'us. Bluetooth, akumuliatoriaus išėmimo nebuvimas, sim kortelė... Tavo argumentas dar vienas tuščias pasakymas, nes iPhone to nėra, vadinas gali ir nebūti, nors tai jau yra minusas ir jis yra akivaizdus, bet netgi tai sunku pripažinti. Papildomos baterijos kolkas ir man neteko naudoti, bet jeigu teks, aš džiaugsiuos jog galiu turėti atsarginę, tuo tarpu tu būsi su mirusiu telefonu. Ir žinai, aš neradau tavo komentaruose nei vieno iPhone pranašumo, randu tik pasiteisinimus dėl ko jis ne ką prastesnis. Tai ar pagaliau pavyks pripažinti, kad šiuo metu Samsung flagmanas yra aukščiau Apple?
Paprastas_zmogus 2013-03-28 14:51
Aš nei vieno pranašumo ir nesistengiau parašyt, nes man nėra tikslo prieš tave teisinti savo pasirinkimą... Tau geriau Android, man geriau iPhone. Jei tau atrodo, kad Samsung yra aukščiau už Apple, tai ir manyk. Bet nebūk toks susireikšminęs ir nekišk savo nuomonės kitiems kaip fakto. Aš tau duosiu labai kraštutinį pavyzdį. Gal ir nelabai supergerą, bet manau, kad daug pasakantį: Įsivaizduok, jei aš ateičiau pas tave į namus su savo žmona ir sakyčiau tau "mano žmona daug geresnė už tavo žmoną. pripažink tai. arba įrodyk man, kad taip nėra. laukiu argumentų". Esu tikras kad mane pasiųstum toli toli.
Adom 2013-03-28 14:56
Taip, gerbiamas Dantee. Nors naudojuosi apple gaminiais, tiek su OS X tiek su iOS, ir tuo pačiu tenka prisėsti ir prie Windows PC, ir paimti į rankas draugų/artimųjų Androidinius smartfounus, tiek Samsung tiek HTC ar Sony, man asmeniškai grįžimas prie Windows sukelia tokį patį nepatogumo jausmą kaip ir paėmus androidinį telefoną, bet nelendu ir neįžeidinėju kitų dėl jų pasirinkimo. O dėl tavo šventos ramybės, Dantee, pasakysiu, kad Samsung flagmanas yra aukščiau Apple. Pirk ir naudok su džiaugsmu. Artėjant Šv. Velykoms, noriu palinkėti visiems ramybės ir tarpusavio supratimo.
Dantee 2013-03-28 15:00
Top argument for apple: Tau geriau Android, man geriau iPhone. Man geriau android nes 1, 2, 3, 4, 5.... O tau geriau, nes... Tiesiog geriau. Ir aš kišu faktus kaip savo nuomonę, o ne atvirkščiai, kaip tu sakai fanboy'au Čia diskusiją ir nutrauksiu, nes neturiu ką daugiau ir pridurti. Viskas ir taip aišku.
Paprastas_zmogus 2013-03-28 15:09
Tu niekaip nesuvoki, kad: aš nejaučiu pareigos prieš tavę teisinti savo pasirinkimo aš kitiems nekišu savo nuomonės kaip fakto ir nelendu į akis su "man iOS geriau nes...." aš nereikalauju iš kitų teisinti savo pasirinkimo prieš mane tau aktūalus Android navarotai yra visiškai neaktualūs man Panašu, kad mano palyginimas su žmonomis visgi čia tinka
trapecijus 2013-03-30 12:03
Tokį straipsnį senai beskaičiau. Reikėtų žurnaliūgai truputį objektyvumo pasimokyt. O šiaip straipsnis atrodo iš kažkokios Samsung fanatų grupės forumo nukopijuotas. Ritasi žemyn puslapis... Šiaip redaktoriai dar galėtų skiltį "5-ios braškės" kažkur matomoj vietoj įdėt.
Anzuolas 2013-04-14 10:45