Kaip ir žadėjo, EA atskleidė šiek tiek informacijos apie „Battlefield 4” (Video)  (0)

EA nori kuo greičiau užmiršti savo nesėkmę su žaidimu „SimCity“ ir kaip žadėjo praėjusių savaitę, atskleidė šiek tiek daugiau informacijos apie artėjantį „Battlefield 4” žaidimą. Visgi informacija pateikta ne taip, kaip įprasta, tačiau tik vaizdine forma. Bent jau iki šiol.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistai, kaip ir garsus leidinys „Forbes“, sako, jog „Electronic Arts“ iš esmės padarė tai, ko ir siekė: linija tarp Holivude sukurto filmo ir aukštos klasės kompiuterio žaidimo ypač plonytė. Visi, kurie buvo pakviesti stebėti žaidimo pristatymo, jį matė didžiuliame ekrane, lyg stebėtų naują kino filmą.

„Electronic Arts“ panaudojo viską, ką tik galėjo, o naujasis „Frostbite 3“ žaidimo grafikos variklis demonstruoja stebuklus. Tai bus pirmasis EA žaidimas, kuris naudos šį žaidimo variklį, nes bemaž visi iki šiol išleisti žaidimai naudojo senesnįjį „Frostbite 2” žaidimo variklį.

Nors žaidimas šiuo metu anonsuotas AK, „Xbox 360“ ir „PlayStation 3“ platformoms, būtų naivu manyti, jog EA su „Frostbite 3” varikliu nebandys parodyti, ką geba jau anonsuotas „PlayStation 4” bei artėjantis naujosios kartos „Xbox“ žaidimų kompiuteriai. AK savininkai taip pat gali tikėtis aukštų reikalavimų, na, o 17 minučių žaidimo pristatymas - apačioje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(0)
(0)

Komentarai (0)