Buhalteris sukūrė RPG žaidimą, kurį galima žaisti per Microsoft Excel  (2)

Jei tik yra noro kurti žaidimus, visai nereikia pulti pirkti populiarių grafinių varikliukų licencijų – užtenka turėti programavimo įgūdžių ir.. biuro programų paketą Microsoft Office, kurį galima rasti absoliučioje daugumoje asmeninių kompiuterių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent pasitelkęs šiame pakete esantį MS Excel buhalteris Cary Walkin iš Toronto (Kanada) sukūrė RPG žaidimą Arena.Xlsm, kurį galima žaisti išskirtinai Microsoft Excel. Projekto kūrimui taip pat buvo panaudota programavimo kalba Visual Basic, su kuria biuro pakete Microsoft Office rašomos macro-komandos.

Buhalteris yra labai dosnus ir suprantantis tos pačios profesijos atstovus, tad Arena.Xlsm platinamas visiškai nemokamai, o jį galima atsisiųsti iš kūrėjo Interneto puslapio. Gana neįprastoje aplinkoje veikiantis žaidimas siūlo emocionalią istoriją su keturiomis skirtingomis baigtimis, aštuoniais bosais, 31 užkeikimu, dviem tūkstančiais monstrų ir tūkstančius daiktų kombinacijų. Kad būtų galima mėgautis šiuo projektu, reikalingas ne senesnė kaip Excel 2007 versija.

Aišku, išskirtinai Excel sukurti žaidimai buvo sutinkami ir anksčiau. Pavyzdžiui, nuobodžiaujantiems biuruose buhalteriams jau siūloma nemažai į naują „žaidimų platformą“ perkeltų klasikinių arkadinių žaidimų, kurie atkurti tikrai labai tiksliai: tarp tokių galima paminėti Pac-Man, Space Invaders, Missile Command ir netgi legendinį Tetrį.

Atsisiųsti Excel žaidimą Arena.Xlsm.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(15)
(0)
(0)

Komentarai (2)