Apple planuoja išleisti Ultra HD formato televizorių  (16)

Informuotų šaltinių teigimu, kompanija Apple ketina pasirodyti televizorių rinkoje su savo nuosavu produktu, kurį žiniasklaida jau praminė iTV.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Industriniai šaltiniai, kuriuos cituoja puslapis Digitimes, kalba, kad kompanija iš Kupertino iš tikrųjų dirba prie firminio televizoriaus, kuris, kas įdomiausia, aplenks dabartinį Full HD formatą ir gaus 3840 x 2160 taškų raišką (Ultra HD formatas).

Šiuo metu Apple užsiima kontraktinio gamintojo paieškomis. Pastarasis privalės patenkinti ne tik kokybinius, tačiau ir kiekybinius Apple reikalavimus, keliamus televizoriams iTV. Šiuo metu ekspertai šneka, kad vienas iš galimų partnerių šioje srityje yra ilgametis Apple produkcijos surinkėjas Foxconn. Taip pat Apple reikalingi ir patikimi ekranų, kurie atitiks Ultra HD formatą, tiekėjai, tačiau jau dabar pranešama, kad tokios gamyklos šiuo metu stengiasi patenkinti kinų kompanijų užsakymus.

Potencialiu Apple televizoriams skirtų ekranų gamintoju įvardijama ir LG Display. Šaltinis praneša, jog reikiamų komponentų tiekimas gali prasidėti jau šių metų II ketvirtyje. Tai reiškia, kad firminis Apple televizorius gali būti pristatytas 2013 metų pabaigoje arba 2014 metų pradžioje.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (16)

Susijusios žymos: