Arabiški ratų keitimo ypatumai: velniop domkratą – ant dviejų ratų! (Video)  (8)

Žurnalas "Vokrug Sveta" ("Aplink pasaulį") dienos kadru paskelbė štai šią Mohamedo Al Hvaiti (Mohamed Al Hwaity) fotografiją. Šioje nuotraukoje nėra nė vieno profesionalaus kaskadininko. Tiesiog automobilių triukai – viena mėgstamiausių "auksiniu" vadinamo Saudo Arabijos jaunimo pramogų. Šis triukas ne tik nufotografuotas, bet ir nufilmuotas. Beje, Saudo Arabijoje nematytų triukų prifilmuota ir daugiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Peržiūrėjus šios šalies automobilių vaizdo registratorių medžiagą, susidaro įspūdis, kad nuobodžiauti neišeitų ne tik Rusijos, bet ir Arabijos pusiasalio šalių keliuose.



Pavyzdžiui, "Youtube" tyruose patalpintas vaizdo siužetas, kuriame nufilmuota, kaip arabų nutrūktgalviai pakeičia du iš keturių važiuojančio automobilio ratų. Kaip tai įmanoma? Automobilį pastačius ant šoninių ratų ir balansuojant kelyje.



Kitas triukas, ko gero, vadinasi "Stebuklingosios Muko šlepetės". Jį atliekantys bepročiai automobiliui lekiant keliasdešimties kilometrų per valandą greičiu atsidaro dureles ir, įsikibę į jas, lipa ant asfalto ir čiuožia riedučiais.



Laimei, yra ir subtiliau kvailiojančių kaskadinio meno entuziastų. Kas yra "Tokyo Drift" tikriausiai daugelis žino arba nujaučia. Tai – automobilių vairavimas paleidžiant juos slysti šonu (vadinamasis "šonaslydis"). Arabiška "drifto" versija atliekama dviračiu ir atrodo ne mažiau įspūdingai :)



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(17)
(0)
(0)

Komentarai (8)