„Apple“ atstovas užsiminė, kad kitas dvi pasirodysiančias „iPhone“ versijas kūrė Steve‘as Jobsas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Paprastas_zmogus 2013-04-03 16:32
Ar ne per daug įsijautei su savo išvadomis, paremtomis tik paties spekuliacijomis?
šakės 2013-04-03 16:41
Paprastas_zmogus 2013-04-03 17:03
Iš tiesų nematau absoliučiai jokio ryšio tarp mano replikos windui ir mano atsakymo į tavo komentarą (ir jo paties)... Vienas apie ratus, kitas - apie papus?
Windas 2013-04-03 17:58
Paprastas_zmogus, nepainiok manes man tik ish smalsumo buvo idomu, kas tu per padarelis ten kur apple straipsnis ten ir tu su savo plakatu - ANDROIDUI NE t.y. perkeltine prasme turejau omenyj faktai jug lieka faktais:P o apie mane ka tu gali pasakyti ? speju nlb ka visi zinom UI ishdirbtas pas iphone.. bet tech specifika ar kazkas pn i tai nlb ka suteikia mobilus kaip mobilus.. bet pvz uz juos kelis k nemokeciau... neesme ar jobso kurtas ar paliestas nors ir dievo pacio pateptas butu man nusishikti ant to man reik i rankio kuris man tarnauti.. o ne kad ash jam.. perku tel ziuriu, kad butu padorus, patogus ir atlieka pagrindinias funkcijas... pas mane nokia 820 ir nesiskundziu nei kiek tuom wp8 ir dabar darau programele iphonui ir irgi ji turiu rankuose tai randu sau asmeniskai jau nepatogiu dalyko jo ui
Foxman 2013-04-03 18:15
Taip išeina, kad progreso/naujovių nebos jokių? Aišku komponentai bus patobulinti (ekranas, procesorius, OS ir pan.), bet belaižo kroviklio, NFC, microSD ar dar kažkokių naujų dalykų nebus. T. y. telefonai praktiškai nesikeis ir kažko revoliucino galima nesitikėti. Kitas galimas variantas, kad S. Jobsas žinojo kas bus ateityje ir kokių telefonų mums reikės (jeigu taip - tai dar vienas didelis pliusas jam). Tačiau, taip išeina, jog Apple nors ir turėdama S. Jobso prototipus - išleido Iphone 5 (ne naujausia/geriasia S. Jobso prototipą) Paskutinis variantas - tos "versijos" gali būti tik labai pradinės stadijos kitaip atrodys kvadratas su mygtuku (o gal be mygtukų), bet nieko išsamaus. Tas pats, kas pradinė stadija dizaino. Tuomet šis pasakymas, kad bus S. Jobso telefonas tai tas pats kas sakyt, jog Space Shuttle yra 5 metų vaiko sukurtas (kuomet bandė nupiešti lėktuvą). P.S. Užbėgsiu už akių ir iškart paprašau "Paprastas_zmogus" - jei prieštarausi šioms versijoms, prašau aiškaus ir išsamaus atsakymo. (o ne "Gal laikas užaugti? Tavo Android telefonas tavęs protingesniu žinok tikrai nedaro.." ar "Ar ne per daug įsijautei su savo išvadomis, paremtomis tik paties spekuliacijomis?" ir pan.)
Armageddon 2013-04-03 18:18
jigsaw wannabe
Kilgoras Trautas 2013-04-03 21:32
"Kai baigiasi argumentai prisimenama tautybė"
Paprastas_zmogus 2013-04-03 22:34
bevertį dalyką žmonės taip sureikšmina...
Kadras 2013-04-03 22:44
Eilini syki patvirtini fakta, ko apple nera, to ir neturi buti!!! ir taskas!!!
Paprastas_zmogus 2013-04-03 22:49
O kur aš kažką panašaus sakiau? Man atrodo eilinį kartą matai tai, ką nori matyti. Na o jei jau toks užsispyręs, papasakok KAM pvz šiandien reikalingas NFC... Ką tokio naudingo galima su juo veikti?
Kadras 2013-04-03 23:29
Pats masinoje naudoju, labai greitai prisijungia prie laisvu ranku irangos
Foxman 2013-04-03 23:29
Čia specialiai bandai nukreipt esmę? Ta micro SD buvo kaip pavyzdys, kad dabar galima nieko naujo tikėtis iš naujo Iphone (čia vienas iš mano variantų). O tu iškart apie SD korteles.
werafonas 2013-04-04 02:38
Juk apie kažką tarškėti tai reikia...
Dantee 2013-04-04 07:28
SD kortelės sloto buvimas telefone turi minusų... R U Fckin kidding me? Jeigu ši funkcija atsirastų apple telefonuose, ar ji būtų taip pat bevertė? Tu nori pasakyti, kad technologinių funkcijų nebuvimas yra pliusas, taip? Jeigu jos nėra, vadinas ir nereikia? Tada vienas iš komentatorių teisingai pasakė, turi 3310, jis turi būtiniausias funkcijas, neturi kameros (nes jos nereikia turint fotoaparatą), neturi spalvoto ekrano (nes turi televizorių), neturi interneto (nes yra kompiuteris) ir t.t. Su technologijomis reikia žengti į priekį, o ne leisti telefonus su techninėmis galimybėmis metams atgal, tai ką daro apple, priedo uždedama nežmoniškus antkainius. O Paprastas_Zmogus pasireiškimus apple temose aš ir pastebėjau. Ėjo donkichotas su vėjo malūnais pakovot.
andriulis 2013-04-04 09:10
Na telefonuose atsisakė IR, nors kiek girdėjau ir čia technologijose rašė, kad potencialas dar didelis yra. Tai palauksim ir pažiūrėsim ar NFC pritaps. Jeigu jūs rašot jog nepikrtumėt iphono, tai ir nepirkit, bet kodėl Jūs puolat ant žmogaus kuris įsigijo iphone, mol jis durnas, kad tiek mokėjo už "menką" pakitimą tarp 4s ir 5, nes mat specifikacijos geresnės. Aš gi neinu į Huyndai forumą ir neaškinu, kokie jie debilai, kad perka naują huyndai kuris kuro naudoja kaip 91 metų modelis? Žiūrint iš pardavėjo pusės, tai šis apple atstovo pareiškimas yra galimybė pasikelti pardavimus ir nieko čia blogo nematau.
Paprastas_zmogus 2013-04-04 09:24
Aš esu už technologijas (ir funkcijas), kurios pasitarnauja gyvenime, duoda naudos, padeda tam tikrose situacijose. Todėl man visiškai įspūdžio nedaro telefonų savybės "ant popieriaus". Na taip, prailgina NFC tą navarotų sąrašą ant popieriaus, bet kas iš to, jei realybėje nėra kur jo panaudoti? Aš daiktus perku tam, kad naudočiau, o ne kad parametrus kitiems rodyčiau "pažiūrėk, kiek daug funkcijų"
Dantee 2013-04-04 10:42
Spartesnis procesorius, didesnė operatyvioji atmintis, didesnės raiškos ekranas... 3 dalykai, kuriais negali pasigirti apple. Ir tai tik ant popieriaus? Šie technologiniai dalykai yra panaudojami atliekant bet kurį veiksmą telefone. Tai neduoda naudos? Šioje vietoje apple taip pat ATSILIEKA, ir tai vyksta tikrai ne ant popieriaus.
Paprastas_zmogus 2013-04-04 12:09
Na va, matai, tuo mes ir skiriamės. Man svarbu kaip daiktas veikia praktikoje ir ką jis man gali gero duoti, o tau svarbiausia tik skaičiai ir bevertės funkcijos ant popieriaus Štai pavyzdys: Išėjo pernai Galaxy S3. Turėjo baisiai mandrą procesorių, daug RAM ir t.t. Žodžiu, ant popieriaus - žvėris. Ne už ilgo išėjo iPhone5. Turėjo ne tokį mandrą CPU ir ne tiek daug RAM. Ant poperiaus iPhone lėtesnis už S3. Bet kai pažiūri kaip šie du telefonai veikia realybėje, tai pamatai, kad iPhone už tą Galaxy S3 viską daro greičiau Na taip, dabar jau yra S4... Ir vėl žvėriški parametrai ant popieriaus, ir vėl stringa realybėje... Va tau "didesnė operatyvioji atmintis" ir "spartesnis procesorius" Nenoriu įžeisti, bet taip parametrų besivaikantys žmonės vadinami "spectard"
Dantee 2013-04-04 13:15
Papasakok kaip tu komplektuotumei elementarų asmeninį kompiuterį, jei nežiūrėtum į parametrus? Nors gali neatsakinėt, spėju, kad nekomplektuotum, o imtum Mac pc ir sakytum, kad ten jau viskas tobulai sukomplektuota, teisingai?
Foxman 2013-04-04 13:17
Na taip, čia galima ginčytis ar jų reikia taip pat ar verta mums gyventi. Bet mano esmė buvo, kad Apple praktiškai pasakė "Jokių naujovių iš Iphone nesitikėkit". O Apple visada buvo žiūrima kai į naujovių atnešimą į rinką ir dabar toks pasakymas, jog telefonai bus 3 metų senumo (neskaitant CPU, OS ir pan.) tai nelabai gražiai skamba.