Samsung Galaxy Mega gaus net 6,3“ įstrižainės ekraną  (7)

Kompanija Samsung ruošiasi išleisti du milžiniškus išmaniuosius telefonus, o apie tai paskubėjo pranešti puslapis SamMobile. Nauji mobilūs įrenginiai gaus atitinkamo dydžio ekranus, o dienos šviesą jie turėtų pamatyti šių metų vasarą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Beje, sprendžiant iš numeracijos, naujokai nepriklausys Galaxy Note serijai, o ir pavadinimai jų bus kitokie – Galaxy Mega 5.8 ir Galaxy Mega 6.3.

Pirmasis iš išmaniųjų telefonų – Galaxy Mega 5.8 – turės kodą GT-I9152. Deja, visa informacija apie jo technines specifikacijas yra tik išvados iš minėto kodo, tačiau ir tai yra šis tas: prognozuojama, kad išmanusis telefonas gaus 5,8“ įstrižainės ekraną, galės dirbti iš karto su keliomis SIM kortelėmis. Pasirodymas planuojamas šių metų 25 savaitę, o tai reiškia, kad debiutas nusimato maždaug birželio mėnesio viduryje.

Antrasis išmanusis telefonas – Galaxy Mega 6.3 – gaus kodą GT-I9200, taigi galima spėti, kad jis turės 6,3“ įstrižainės ekraną. Beje, anksčiau buvo manoma, kad tokį ekraną gaus naujasis Galaxy Note III. Reikia pažymėti, kad sprendžiant iš ankstesnių gandų apie šį įrenginį, jis priklausys nebrangių kategorijai. Debiutas nusimato šių metų 22 savaitę, arba šių metų birželio mėnesio pradžioje.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(1)

Komentarai (7)