Niekas nenori dirbti policijoje? O jeigu leistų vairuoti „Lamborghini“? (Video)  (9)

Dubajus žinomas kaip turtuolių miestas, o tai reiškia viena: vairuotojai čia važinėja brangiais ir greitais automobiliais. Vietos pareigūnai suprato, kad norint deramai kovoti su KET pažeidėjais, jie turi turėti analogiško kalibro ginklų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Todėl Dubajaus gatvėse pasirodė itin galingas kelių policijos automobilis – 700 AG „Lamborghini Aventador“. Tai ketvirtadienį pranešė emyrato policijos viršininko pavaduotojas Khameesas Mataras Al Muzainahas.

Šis prabangus automobilis kainuoja daugiau kaip 2 milijonus JAE dirhamų (apie 550 tūkstančių dolerių). Jis patruliuos tik prestižiniuose Dubajaus rajonuose.

„Aventador“ komplektuojamas su 12 cilindrų 6.5 l varikliu, iki 100 km/val. jis gali išspausti per 2,9 sek.

Policijos pareigūnai pabrėžė, kad įtariamieji ir teisėsaugos institucijų ieškomi nusikaltėliai „Lamborghini“ automobiliu nebus vežiojami.

Kam bus patikėtas „Aventador“ vairas – nepranešama, taip pat lieka neaišku, ar šį „žvėrį“ vairuosiantys pareigūnai turės būti specialiai apmokomi. Tačiau galima neabejoti, kad jeigu toks 350 km/val. maksimalų greitį pasiekiantis automobilis papildytų mūsų šalies kelių policijos mašinų parką, policininko profesijos populiarumas šautų į neregėtas aukštumas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (9)