ASUS pradeda prekiauti planšetiniu kompiuteriu MeMo Pad, kainuosiančiu nuo $150  (0)

Dar 2013 metų sausio mėnesį anonsuotas planšetinis kompiuteris Asus MeMo Pad pagaliau pradeda žygį į mažmeninės prekybos tinklus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anksčiau jis pasirodė tokiuose prekybos tinkluose, kaip Amazon, B&H Photo ir GameStop. Modelis Asus ME172V gavo 7“ įstrižainės ekraną ir kaina prasideda nuo $150, taigi jo įsigijimas vartotojui kainuos netgi mažiau nei Google Nexus 7.

Žinoma, tikėtis aukštų aparatinių charakteristikų už tokią kainą nereikėtų. Jei Nexus 7 gali pasiūlyti 4 branduolių 1,5 GHz procesorių nVidia Tegra 3, tai pigesnis ASUS modelis MeMo Tab gavo daug pigesnį procesorių VIA WM8950, kuris dirba 1 GHz taktiniu dažniu, o jame vietos atsirado ir integruotai grafikai ARM Mali 400. Taip pat buvo paaukotas ir ekranas, kuris vietoj IPS matricos gavo TN modelį.

Už tokius pinigus gamintojas siūlo 1 GB operatyvios atminties, 1 MP raiškos kamera priekyje. Duomenims saugotis, priklausomai nuo modifikacijos, skiriama 8 GB arba 16 GB, tačiau talpą galima padidinti su microSD atminties kortele (iki 32 GB). Iš komunikacinių galimybių palaikoma Wi-Fi 802.11 b/g/n. Baterijos talpa sudaro 4270 mAh. Visa tai valdoma operacinės sistemos Android 4.1 Jelly Bean. Bus prieinamos modifikacijos su juodu, baltu, rožiniu ir pilku korpusais.

Susidomėjus Asus MeMo Pad ME172V jau galima įsigyti ir Lietuvoje.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)