Oppo R809T su 4 branduolių procesoriumi bus vos 6,13 mm storio  (21)

Kinų kompanija Oppo sulaukė dėmesio ne tik gimtojoje rinkoje, tačiau ir visame pasaulyje, kadangi sugeba pasiūlyti tikrai įdomių produktų. Štai dar praėjusių metų balandį tapo žinoma, kad kompanija ruošia ploniausią pasaulyje išmanųjį telefoną. Kaip pasakyta, taip padaryta – gegužę buvo pristatytas tik 6,65 mm storio modelis Oppo Finder.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis tik ant laurų užmigti kompanija Oppo neketina, praneša puslapis UnwiredView. Remiantis neoficialia informacija, kompanijos išmaniųjų telefonų asortimentas greitu metu turėtų pasipildyti dar įdomesniu sprendimu – tai bus išmanusis telefonas Oppo R809T (greičiausiai, tai kodinis pavadinimas), kurio korpusas bus vos 6,13 mm storio.

Nežiūrint į tai, kad naujoko matmenys kuklūs, tačiau jo aparatinė įranga tikrai galės patenkinti ne vieną vartotoją, kuriam reikia atlikti standartines šiai dienai užduotis: telefone numatyta vieta 4 branduolių procesoriui Mediatek MT6589, 1 GB operatyvios atminties, 4,5“ įstrižainės ekranui, kurio raiška – HD 720p.

Remiantis preliminariais duomenimis, Oppo R809T prekyboje pasirodys balandžio 26 d., jį pirmieji gaus Kinijos gyventojai, kuriems išmanusis telefonas kainuos apie $403 (~ 1060 lt). Operacinė sistema nepatikslinama, tačiau tai turėtų būti viena iš naujausių Android versijų (greičiausiai, Jelly Bean). Ar šis modelis pasirodys ir kituose pasaulio regionuose, nepatikslinama, tačiau galima spėti, kad pirkėjų tokiam produktui tikrai atsirastų, ypač žinant demokratišką gamintojo kainų politiką.

Priminsime, kad toks Oppo naujokas leis aplenkti šiuo metu „liesiausiu“ laikomą Alcatel One Touch Idol Ultra, kurio korpuso – vos 6,45 mm storio. Antra vertus, „plonuolių“ kategorija bus gana greitai užpildyta – Huawei dar kovo mėnesį pranešė, jog ruošia naują flagmaną, apvilktą į 6,3 mm storio korpusu. Naujokas gaus 4.9" įstrižainės ekraną su 1920х1080 taškų raiška, firminį procesorių K3V3, kuris turės keturis ARM Cortex-A15 architektūros branduolius, dirbsiančius 1,8 GHz taktiniu dažniu, grafikos posistemę Mali-T604, 2 GB operatyvios atminties, 13 megapikselių kamerą, 2600 mAh bateriją, o pasirodymo rinkoje data, šaltinių teigimu, numatyta balandį.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(1)

Komentarai (21)