Naujasis „Samsung“ „ultrabookas“ yra vos 1.3 cm storio, bet kainuoja 1400 JAV dolerių  (18)

Šios savaitės pabaigoje kompanija „Samsung“ pranešė, jog pristato „Series 9” „ultrabookus“, kurie jau pasiekiami įvairiais mažmenininkų kanalais. Naujieji nešiojamieji įdomūs tuo, jog yra viso labo 1.3 centimetro storio, tačiau vis tiek pasiūlo 13.3 colio ekraną su „Full HD” raiška.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina, tiesa, daugelį nuvils, nes ji siekia 1400 JAV dolerių. Kai „Intel“ stengiasi pasiūlyti vis pigesnius „ultrabookus“, „Samsung“ su savo „Series 9” į tai akivaizdžiai nesitaikė. Visgi šios serijos nešiojamieji pasižymi gana nekukliomis specifikacijomis, tad yra verti savo kainos.

Visų pirmiausia naujasis „ultrabookas“ yra varomas galingo „Intel Core i7-3537U” procesoriaus, turi 4GB darbinės atminties ir 128GB SSD kaupiklį. Pasak „MobileMark 2012” testo, „Samsung Series 9” gali veikti iki 6 valandų tik su baterija, o sveria tik apie 1.16 kg. Tai išties mažai.

Su „ultrabooku“ kartu siūloma ir programinės įrangos giganto „Microsoft“ operacinės sistema „Windows 8”. Ir nors atrodo, jog šis 1400 JAV dolerių lengvasis galiūnas turi viską, ko reikia, mes pasigendami prisilietimui jautraus ekrano, bet tai, matyt, kainą dar labiau padidintų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (18)