Teigiama, jog „nVidia“ koreguoja planus, su vaizdo plokštėmis dalins žaidimus  (0)

Ne vieną kartą esame rašę, jog kompanija AMD vis atnaujina AAA tipo žaidimų sąrašą, kurį galima įsigyti kartu perkant ir šios kompanijos vaizdo plokštes. „nVidia“ kol kas siūlė tik virtualias valiutas įvairiems žaidimams, bet tai, pasak pranešimų, netrukus pasikeis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmasis žaidimas, kuris neva bus pateikiamas kartu su „nVidia“ vaizdo plokštėmis, yra artėjantis „Metro: Last Light“. Šią šaudyklę plėtoja žaidimų kūrėjas „4A Games”, o platins „Deep Silver“, nes prieš tai šią teisę turėjęs gigantas THQ bankrutavo šių metų pradžioje.

Europoje akcija, su kuria gausite „Metro: Last Light“ žaidimą, prasideda šiandien. Akcija neva vykdoma su „GeForce GTX 660” ir spartesnėmis vaizdo plokštėmis, tačiau kol kas negalime patvirtinti, ar taip iš tiesų yra. Bet „nVidia“, atrodo, juda ta kryptimi, kuria ir reikėtų judėti.

Galime priminti, kad AMD pastaruoju metu stebina vaizdo plokštes perkančius žaidėjus. Kai įsigiję „nVidia GeForce GTX 660” jūs veikiausiai gausite tik vieną AAA tipo žaidimą, „Metro: Last Light“, tiek pat sumokėję už „AMD Radeon HD 7870” net tris: „Crysis 3”, „BioShock Infinite” ir „Far Cry 3: Blood Dragon“. Spręsti, ką įsigyti rinkoje, kurioje konkurencija ypač artima, žinoma, gali tik patys žaidėjai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)