Filme „iSteve“, parodijuojančiame S. Jobsą, vaidina buvęs „Apple“ reklaminis veidas  (1)

Atrodo, kad pasaulis nenuspėjamas. Portalas „Funny or Die“ bei samdomas aktorius Justinas Longas, kuris visiems puikiai žinomas kaip buvęs kompanijos „Apple“ veidas reklaminėje kampanijoje „Get a Mac“, nusprendė susukti filmą „iSteve“, kuris parodijuoją Steve'ą Jobsą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Filme „iSteve“ garsųjį „Apple“ įkūrėją S. Jobsą, kuris jau ilsisi ramybėje, nusprendė suvaidinti jau minėtas Justinas Longas, o jo partnerį Steve'ą Wozniaką – aktorius Jorge Garcia. Susuktą juostą galime drąsiai vadinti filmu, nes jo peržiūrai jums prireiks 79 minučių.

Teigiama, jog „iSteve“ filmui scenarijus buvo parašytas vos per tris dienas, o visas filmavimas vyko penkias. Nors atrodo, jog tokie tempai reiškia, kad viskas bus padaryti atmestinai, taip nėra. Anaiptol, nes viskas atrodo gan profesionaliai, o juoko dozė technologijų mėgėjams yra tiesiog garantuota.

„iSteve“ yra paremtas tikra Steve'o Jobso biografija, tačiau nesuklysime pasakę, jog ji „šiek tiek iškreipta“. Vis dėl to geriau vieną kartą pamatyti, nei dešimt kartų pasakyti, o tai galite padaryti čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: