Hibridiniai nešiojamieji kompiuteriai pirmajame ketvirtyje turėjo net 20% bendros rinkos  (0)

Tenka pripažinti faktą, jog įprastų nešiojamųjų kompiuterių rinka šiuo metu yra gana keistoka. Gamintojai mėgsta eksperimentuoti ir ieško įvairių būdų į savo kompiuterius patalpinti prisilietimui jautrią įrangą. Nors tai ir vyksta, mes turime laimėtoją pirmajame ketvirtyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip nurodo rinkos stebėtojas „DigiTimes“, hibridiniai nešiojamieji kompiuteriai, kurie turi prisilietimui jautrų ekraną, o jo klaviatūrą galima atskirti, pirmajame šių metų ketvirtyje turėjo net 20% bendros rinkos ir daugelį kitų variantų nešiojamųjų kompiuterių paliko už nugaros. Spėjama, jog jie pirmaus ir toliau.

Teigiama, jog šiais metais nešiojamųjų kompiuterių su prisilietimui jautriais ekranais rinka augs ir toliau, nes tikimasi nuoseklaus 70% pardavimų padidėjimo antrajame ketvirtyje. Kad ir kaip bebūtų, daugelį potencialių pirkėjų tokie kompiuteriai vis dar atbaido, nors kainuoja gana nemažai.

Šiame nešiojamų kompiuterių segmente vienas iš lyderių - kompanija ASUS, turinti labai platų hibridinių kompiuterių asortimentą. Populiariausi ASUS hibridiniai kompiuteriai prieinami ir Lietuvoje:

  • ASUS ultrabook kompiuteriai su lietimui jautriu ekranu ir Windows 8,
  • ASUS ultrabook kompiuteriai su lietimui jautriu dvipusiu ekranu ir Windows 8,
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)