LG išbandė IPS monitorius vyrų tualete (Video)  (9)

LG paskelbė reklaminį vaizdo siužetą, pabrėžiantį savo monitorių su IPS matrica vaizdo tikroviškumą. Smagus eksperimentas užfiksuotas vaizdo įraše, pavadintame „Stage Fright – so real it‘s scary 2“ .


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Eksperimentui panaudotas vyrų tualetas. Jame buvo paslėpta kamera, o sienoje sumontuoti 21:9 kraštinių santykio LG monitoriai su IPS matrica. Į tualetą užėjusiems vyrams buvo sukuriama iliuzija, jog per langą į juos žiūri gražios merginos, kurios iš tiesų buvo rodomos monitoriaus ekrane.

„Stage Fright – so real it‘s scary 2“ yra 2012 m. sukurto ir didelės sėkmės sulaukusio filmuko „So Real It‘s Scary“ tęsinys. Pastarasis buvo atliktas lifte – LG monitoriai su IPS matrica buvo įmontuoti jo grindyse. Pradėjus kilti liftu, monitoriuose pasirodydavo vaizdas, sudarantis iliuziją, jog grindys krenta žemyn, o po kojomis atsiveria tuščia ertmė. Toks neįprastas ir kiek bauginantis vaizdas priversdavo keleivius pamanyti, kad viskas vyksta iš tiesų. „So Real It‘s Scary“ buvo peržiūrėtas daugiau nei 18 mln. kartų, sakoma LG pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(7)
(0)
(2)

Komentarai (9)