„Google Android 5.0” anonsas gali vėluoti, tačiau žadami nauji „Google“ įrenginiai  (0)

Daugelis sutiks, jog perėjimas iš „Google Android 4.1 Jelly Bean” į „Android 4.2” nebuvo reikšmingas, liko net tas pats desertinis kodinis vardas. Akivaizdu, jog šių metų šventiniam sezonui besiruošiantys įsigyti išmanųjį telefoną vartotojai laukia „Android 5.0” pasirodymo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ilgą laiką sklandė gandai, jog „Android 5.0” versija, kuriai jau ir prilipdytas „Key Lime Pie“ kodinis vardas, bus anonsuota „Google I/O 2013“ renginyje šių metų gegužės viduryje, tačiau dabar pradedama manyti, jog taip neatsitiks, nes iki parodos liko per mažai laiko.

Atrodo, ką mes galime išvysti „Google“ parodoje, jei joje nebus „Android 5.0 Key Lime Pie” OS? Ogi netgi tris naujus produktus: „Motorola X“ bei „Nexus 5” išmaniuosius telefonus, kaip ir atnaujintą „Nexus 7” planšetinį kompiuterį. Kai pirmasis atrodo labiausiai realus, kiti du nelabai, nes „Nexus 4” pasirodė ne taip ir senai, lapkričio mėnesį, nors „Nexus 7” anonsas įvyko 2012 metų birželio mėnesį, taigi bus praėjęs beveik metai.

Kai kas spėja, jog „Google“ neskuba su „Android 5.0” operacine sistema, nes nori leisti savo partneriams atnaujinti įrenginius į „Android 4.1” ar „Android 4.2” versijas. Tai interneto gigantas darytų pirmą kartą, nes ankščiau tokios praktikos netaikė, kad ir pristatydamas „Android 4.1”.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: