Visagino AE vadovas: atominės projektą padėti į lentyną būtų neracionalu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kilgoras Trautas 2013-04-27 16:17
žodžio "pariamasis" reikšme yra paprasčiausiai Putino ar Lukašenkos stiliaus savivalė. Tai nedemokratiška ir taškas.
Kilgoras Trautas 2013-04-27 16:31
Ne esu gyvenime balsavęs už brazauskynę! Visalaik balsavau už konservus arba liberalus, bet po paskutinio Kubiliaus valdymo niekad gyvenime nebebalsuosiu už konservus, ko jis ten bus! Tikėjausi iš konservų mažesnės korupcijos, bet gavosi baisu kas, o dar tą gvoltum brukama elektrinė tfu ble... Kubilius tapo, kaip Brazauskas ar Brežnevas nepakeičiamas.
immortallt 2013-04-27 17:02
Tu jauti, kaip tavo palyginimas neatitinka realybės? Jei nori imti su gyvenamu NT, tai įsivaizduok daugiabutį, kurį valdo tokiomis pat proporcijomis kaip tu surašei, o butai name išnuomoti kitiems žmonėms. Tas pats su akcinėmis bendrovėmis. Atrodo, kad gyvenime informacijos amžiuje, kalbi apie paprastus ir kasdienius dalykus, bet vis tiek nesuvoki apie ką kalbi. Iš Star Wars priminei frazę: "Gebėjimas kalbėti, nereiškia, kad gali mąstyti"
kionig 2013-04-27 17:04
Referendumo rezultatai: http://www.vrk.lt/2012_seimo_rinkimai/o ... dumas.html
kestutisz 2013-04-28 13:08
Tai, kad stato-nestato deja čia visiškai politinis projektas, kuris dabar išvis politikų be stuburo rankose. Priklauso tik nuo to iš kur labiau vėjas papūs ir garsiau rėkiantys girdisi. Faktiškai darbuotojų pagal tikras darbo sutartis (su visom išeitinėm) ten statybom (ne uždarymui) kol kas ir nereikia - vistiek nieko negali pasakyti, o atsakomybęs jokios neneša. Geriau būtų savanorių žmonių valdyba kuri ir rūpintųsi projekto sėkme (neįkritimas į duobę per ją nešokant, jei ji neperšokama, irgi sėkmė). Na panašiai kaip Litexpo prikėlė taryba (tiesa, socdemai ją neseniai kaip tik ir išvaikė be jokių paaiškinimų - http://www.15min.lt/naujiena/verslas/be ... 663-320306 - matyt jei nieko į kišenę megauna tai ir dalintis neturi kuom)
MANTASM 2013-04-29 08:44
MOBILUNKUI, tas tavo palyginimas, kai gyvenamas būstas įsigijimas keliems akcininkams ypač dažnai sutinkamas kurortiniuose miesteliuose. Tokia realybė.
Kilgoras Trautas 2013-04-30 10:17
Ponas, pats perskaityk atidžiau. Ten kur paryškinau. Esmė tai, kad dabar seimo pareiga nuspręsti kaip, kada, kokiomis lėšomis ir t.t... šį sprendimą įgyvendinti. Tai yra seimas turi nuspręsi kaip, kada ir kokiomis lėšomis turi būti uždarytas VAE proektas O jus čia kažką bandot "išvartyti". p.s. Ne esu nusistatęs prieš atomine energetiką, aš tik tik prieš "gvoltum" kišamus, neaiškius, nepamatuotus projektus. O kai dar bandoma visaip išvartyti referendumo rezultatus, tai ir pyktis ima. ...mat kokia demokratija pas mus. p.p.s. Teisingai, neteisingai nusprendė referendumas ir viskas diskusija baigiasi.