HTC: Ne mūsų telefonas „One“ susilaukė „Nokia“ kaltinimų, o mikrofono gamintojas  (0)

Taivaniečiai HTC pareiškė, jog suomių „Nokia“ užpildytas protesto raštas Olandijoje dėl naudojamo dviejų membranų mikrofono yra nenutaikytas į kompanijos flagmaną „One“, tačiau į šią dalį gaminančią kompaniją „STMicroelectronics“, tad jie yra gana ramūs dėl savo įrenginio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak parengiamojo teismo uždraudimo, mikrofonas, kuris yra įtaisytas „HTC One“ išmaniajame telefone, jame negali būti naudojamas, nes jis šiuo metu, pagal sudarytas sutartis, gali būti naudojamas tik „Nokia“ įrenginiuose. HTC visiškai sutinka su „Nokia“ ir imsis savo veiksmų.

Kaip nurodo HTC vadovybė oficialiame pranešime, tik pasibaigus turimoms „STMicroelectronics“ pagaminto mikrofono atsargoms, naudos kitą mikrofoną, tačiau net nežada kažko atlyginti ar nebepardavinėti esamų „One“ modelių, nes apie susitarimą, kuris, kaip dabar nurodoma, buvo tarp „Nokia“ ir „STMicroelectronics“, tiesiog nieko negalėjo žinoti. Dėl pastarosios priežasties HTC leista ir toliau naudotis dar atsargose turimais šio mikrofono ištekliais.

HTC labai rimtai žiūri į šią situaciją. Ji netik, kad pakeis naudojamą mikrofoną, tačiau ir, matyt, visiškai atsisakys „STMicroelectronics“ paslaugų. Sunku pasakyti, ką galvojo ši kompanija siūlydama HTC produktą galimą tik „Nokia“, bet HTC jau ieško naujo tiekėjo savo „One“ telefonui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)