Vis daugiau įrodymų mums rodo, jog išties išvysime „Google Android 4.3” OS versiją  (7)

Praėjusią savaitę rašėme, jog interneto milžinas „Google“ veikiausiai ruošia „Android 4.3” mobiliosios operacinės sistemos versiją. Ir kai tuo metu gandus buvo galima „praleisti pro ausis“, rodosi vis daugiau įrodymų ir pranešimų, kad šį mėnesį „Google“ pristatys „Android 4.3”.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai reiškia, kaip ir spėjome praėjusią savaitę, jog „Google I/O 2013” renginys neliks be atnaujintos „Android“ operacinės sistemos. Viskas prasidėjo portalo „AndroidPolice“ pranešimu, tačiau šį kartą serverio įrašus paviešino ir kitas šaltinis, žinomas „AndroidAuthority“ vardu.

Serverių įrašai šiek tiek klaidina. Štai „Android 4.3” neva turi „Nexus 4” ir kiek senesis „Galaxy Nexus“, kaip ir du „Google“ planšetiniai kompiuteriai - „Nexus 7” ir „Nexus 10”. Įrašuose akylesni pastebėjo, jog matomas ir artėjantis „Huawei U8819” modelis, kuris dar nėra net anonsuotas.

Kai šiuos įrašus galėtumėme laikyti gana patikima informacija, tai vis dar išlieka tik spėjimu. Taip yra dėl to, jog nesutariama, „Android 4.3” turės jau esamą „Jelly Bean“, ar eskaluojamą „Key Lime Pie“ kodinį vardą. O apie galimas OS naujoves kol kas nėra nei vieno žodžio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: