HP pradeda prekiauti 7“ Android planšetiniu kompiuteriu (Video)  (0)

Norėdama daugiau dėmesio skirti planšetiniams kompiuteriams, kompanija HP nusprendė pristatyti mobilų įrenginį su operacine sistema Google Android, nors jos pirmasis pavyzdys buvo susijęs su programine platforma WebOS, o planšetinio ir nešiojamo kompiuterio hibridas verslo vartotojams turi Windows 8.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vartotojiškas sprendimas, pavadintas Slate 7, buvo anonsuotas dar šių metų vasario mėnesį, tačiau virtualias vitrinas pasiekė tik dabar. HP el. parduotuvė jau priima planšetinio kompiuterio užsakymus.

Reikia paminėti, kad po vasarį įvykusios premjeros planšetinis kompiuteris šiek tiek „sukūdo“, jei kalbėtume apie kaupiklio talpą – už $169 kainuojančią versiją gamintojas vartotojui gali pasiūlyti tik 8 GB talpos eMMC kaupiklį. Tiesa, kaip kompensacija turėtų tapti galimybė vartotojui įdiegti microSD atminties kortelę, kurios talpa gali siekti 32 GB.

Plnašetinio kompiuterio matmenys sudaro 197 х 116 х 10,7 mm, svoris – 370 gramus. 7“ įstrižainės ekranas pagamintas, naudojantis HFFS technologija, jo raiška sudaro 1024 x 600 taškų. Aparatinės dalies „širdimi“ yra 2 branduolių procesorius su ARM Cortex-A9 architektūra, dirbantis 1.6 GHz taktiniu dažniu. Įdiegta 1 GB operatyvios atminties, keletas kamerų – 0.3 MP raiškos priekyje ir 3 MP raiškos nugarinėje dalyje.

Iš bevielių sąsajų galima paminėti Wi-Fi 802.11 b/g/n ir Bluetooth 2.1 + EDR. Jungtis micro-USB leidžia ne tik apsikeisti duomenimis su kompiuteriu, tačiau ir įkrauti akumuliatorių, kurios 3500 mAh talpos turėtų užtekti 5 valandoms, jei bus peržiūrima vaizdinė medžiaga. Planšetiniame kompiuteryje įdiegta Google Android 4.1 Jelly Bean. Gamintojas siūlo vartotojams įsigyti dviejų metų garantiją už $29 (programa HP Care Pack) arba dviejų metų išplėstinę garantiją su apsauga nuo atsitiktinių pažeidimų (šiuo atveju kaina sudaro $49).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: