Toshiba pristatė 11,6“ planšetinį kompiuterį su Windows 8  (0)

Puslapis Engadget praneša, kad kompanija Toshiba britų rinkoje pristatė planšetinį kompiuterį WT310, kuris gavo 11,6“ įstrižainės ekraną, taip pat Intel Core procesorių, kuris skirtas ultrabookams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mobilaus įrenginio ekranas palaiko Full HD (1920 x 1080) raišką, padengtas neblizgiu sluoksniu, tuo tarpu kai kurios konfigūracijos leidžia informaciją įvesti specialaus rašiklio dėka. Planšetinis kompiuteris turi operacinę sistemą Windows 8 Pro.

Toshiba WT310 matmenys sudaro 229 х 189 х 12,4 mm, svoris – 825 gramai. Apie duomenų kaupiklio talpą gamintojas kol kas nieko nepraneša, numatytas USB 3.0 lizdas, taip pat numatyta galimybė įdėti pilno dydžio SD atminties kortelę. Palaikomos bevielės sąsajos WiFi 802.11 b/g/n ir Bluetooth 3.0, taip pat firminė Intel WiDi technologija, leidžianti bevieliu būdu į didelį ekraną perduoti aukštos raiškos vaizdinę medžiagą. Be to, išorinį ekraną galima prijungti, pasitelkus micro-HDMI sąsają. Kaip opcija numatytas ir mobiliojo ryšio modemas, suteikiantis galimybę dirbti LTE/HSPA+ tinkluose.

Prekyba planšetiniu kompiuteriu Toshiba WT310 prasidės II ketvirtyje. Kaip opcija siūloma ir Docking-stotelė su papildomu USB 3.0 lizdu ir Gigabit Ethernet. Apie kainą gamintojas kol kas nieko nekalba, tačiau tikėtina, kad daug pigiau nei Surface Pro galima nesitikėti.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)